Catena Racing Team participa la competitia europeana de fotbal Euro Business Cup, editia 2021

Catena Racing Team participa la competitia europeana de fotbal Euro Business Cup, editia 2021 Catena Racing Team participa la competitia europeana de fotbal Euro Business Cup, editia 2021

Ultima actualizare: 22 octombrie 2021

catena-racing-team

Echipa de fotbal Catena Racing Team se afla zilele acestea in Antalya, Turcia, pentru a participa la Euro Business Cup, editia 2021. La competitie iau parte 22 de echipe din 9 tari: Romania, Turcia, Rusia, Anglia, Moldova, Ucraina, Kazakhtan, Slovacia, Ungaria.

Echipele participante s-au calificat in urma obtinerii unui loc pe podium in competitiile interne organizate de fiecare federatie nationala de fotbal pentru echipele companiilor. Catena Racing Team s-a calificat prin obtinerea locului III la Campionatul National de Fotbal al Firmelor si Institutiilor.

competitie-catena

In urma tragerii la sorti, Catena Racing Team face parte grupa E, alaturi de echipele Net Holding Turcia si KLLF Kazakhstan.

In primul meci disputat Impotriva echipei KLLF Kazakhstan, Catena Racing Team a castigat detasat, cu scorul de 7 – 2.

Urmatorul meci se joaca astazi, 15 octombrie, ora 13:00.

La ultimele doua competitii europene la care a participat, si anume Campionatul Mondial al Companiilor – La Baule, Franta, editia 2018 si Campionatul European de Fotbal EFBLU – Milano, Italia, editia 2019, echipa de fotbal Catena Racing Team a obtinut de fiecare data locul de vicecampioana, dupa meciuri intens disputate.

catena-fotbal

Hai, Catena Racing Team!