Catena sustine DTO Rally Team la Raliul Perla Harghitei 2021

Catena sustine DTO Rally Team la Raliul Perla Harghitei 2021 Catena sustine DTO Rally Team la Raliul Perla Harghitei 2021

Ultima actualizare: 06 mai 2021

Echipa DTO Rally Team, vicecampioana nationala en titre sustinuta de Catena, este gata de startul Raliului Perla Harghitei, din etapa a III-a a Campionatul National de Raliuri 2021, ce se va desfasura in zilele de 7 si 8 mai la Odorheiu Secuiesc.

DTO Rally Team va participa in formula completa, cu 3 echipaje gata de start. Astfel, Cristi Dolofan isi va incepe oficial sezonul la bordul „Citroen”-ului C3 Rally2, alaturi de Traian Pavel, team manager-ul echipei. Echipajul Eugen Caragui si Robert Fus continua cu noua masina de concurs, „Peugeot 208” R5 (clasa RC2), iar Bogdan Nastase va porni in cursa, de data aceasta, alaturi de Mihai Capet la bordul unui ”Mitsubishi Lancer” EVO IX (clasa 11), dupa ce, la Tess Rally Brasov, sotii Bogdan si Delia Nastase au adus puncte pretioase echipei, clasandu-se pe locul II la categoria lor.

Abia astept sa iau startul si sunt bucuros sa ma intorc la Harghita. Desi timpul nu mi-a permis sa fac teste pe traseu, sunt sigur ca vom avea un ritm bun pe probe si sper la un rezultat foarte bun. Sunt pregatit de noul sezon!” - a precizat pilotul Cristi Dolofan.

Probele imi plac foarte mult la Harghita, in special Lueta, si ma bucur de fiecare data cand revenim aici. Obiectivul nostru ramane acelasi, sa crestem viteza cu noul 208 R5, sa castigam incredere in noi si in masina si sa ne bucuram de traseul de concurs superb”, a declarat Eugen Caragui.

Sunt incantat de concurenta mare de la clasa 11. Va fi o cursa pe cinste, cu lupte stranse pentru victorie, exact asa cum imi place mie, cu masini de top si piloti foarte valorosi si rapizi la start”, a spus, la randul sau, Bogdan Nastase.

Raliul Perla Harghitei, devenit celebru pentru cele 12 probe speciale spectaculoase si cu grad mare de dificultate, se va desfasura pe sosele din jurul orasului Odorheiul Secuiesc, cursa avand un total de peste 112 kilometri cronometrati. Competitia se anunta a fi una stransa si spectaculoasa, la start fiind inscrise 84 de echipaje.

Grupul Fildas-Catena este alaturi de echipajele DTO Rally Team, care vor continua si in sezonul 2021 lupta pentru titlul de campioni la urmatoarele etape ale CNR: Raliul Maramuresului, Raliul Argesului, Raliul Bacaului, Raliul Sibiului, Raliul Iasului, Raliul Clujului si Raliul Bucovinei.

CATENA sustine campionii!