Catena sustine si in 2021 Festivalul Brazilor de Craciun si lumineaza drumul educatiei

Catena sustine si in 2021 Festivalul Brazilor de Craciun si lumineaza drumul educatiei Catena sustine si in 2021 Festivalul Brazilor de Craciun si lumineaza drumul educatiei

Ultima actualizare: 15 decembrie 2021

festivalul-brazilor

Muzeul National de Arta al Romaniei – Sufrageria Regala a gazduit vernisajul expozitiei Brazilor de Craciun, ocazie cu care s-a anuntat oficial organizarea editiei cu numarul 21 a Festivalului Brazilor de Craciun, mottoul editiei de anul acesta fiind „Lumineaza drumul educatiei”. Astfel, Organizatia Salvati Copiii Romania atrage atentia asupra crizei sociale iminente, care va urma crizei sanitare al carei impact negativ s-a rasfrant, in 2020, asupra celor 400.000 de copii aflati in pragul saraciei.

Catena sustine de 20 de ani acest proiect, datorita increderii pe care a avut-o în modul în care sunt folositi banii de catre echipa Salvati Copiii, care a ajutat mii si mii de copii aflati in pragul saraciei, fara parinti, fara sanse la o viata implinita.  

festival-brazi

 „Binele incepe cu fiecare dintre noi”

Diana Dragomir, Director Resurse Umane FILDAS-CATENA, a avut placerea de a participa la eveniment si de a impartasi convingerile si crezul companiei:

„Immanuel Kant spunea ca o educatie buna este izvorul intregului bine din lume. Noi, la Catena, urmarim sa dam viata acestor cuvinte atat in plan profesional, cat si personal, intrucat suntem de parere ca binele incepe cu fiecare dintre noi, iar educatia incepe din dorinta de dezvoltare si de a-l ajuta pe cel de langa tine. Educatia are un rol fundamental in viitorul unei societati, iar implicarea noastra permanenta in aceasta directie este pentru ca avem incredere in Romania si in potentialul ei de dezvoltare. Iar acum, mai mult ca oricand, solidaritatea este un pilon esential pentru a ne asigura tuturor un viitor sustenabil. Sustinem cu tarie educatia copiilor si a tinerilor si ne implicam activ de mai bine de 10 ani, pentru ca, atunci cand facilitezi accesul la educatie faci un pas vital catre asigurarea viitorului comunitatii tale.”

salvati-copiii

Foto: O parte a echipei Resurse Umane FILDAS-CATENA

Brazi pentru educatie

Cei 23 de brazai unici, expusi la Muzeul National de Arta al Romaniei, poarta semnaturile atistilor Smaranda Almasan, Ana Banica, Nicu Bocancea&Floraria Iris, Adina Buzatu&Maestrul Gheorghe Zamfir, Daniel Codrescu&Atelierul de mozaic, Irina Dragomir, Anca Fetcu Lupu&Beelive Design, Gheorghe Fikl, Omid Ghannadi&Inside Academy, Teodor Graur, Laura Hancu, Hamid Nicola Katrib, Doina Levintza, Ana Mohonea&Maria Mohonea - Architectural Christmas, Dhaniel Nora, cu sprijinul Sephora, Adela Parvu, cu sprijinul PPG Romania, Obie Platon, Felicia Simion, cu sprijinul Mara Mura, Smiley&HaHaHa Production, Ada Tache&Karim Rashid, cu sprijinul Dent Estet, Iulia Totoianu, cu sprijinul Libris.ro, elevii Scolii Gimnaziale Step by Step&Dhaniel Nora si nu in ultimul rand, bradul „Salvati Copiii”, cu sprijinul Stefaniei Mircea.

Catena este sponsor diamond al Festivalului Brazilor de Craciun, editia 2021.