Un ten de vis cu Naturalis

Pentru a pastra prospetimea si luminozitatea tenului, ritualul de ingrijire este foarte important. Chiar daca mergem des la saloanele de cosmetica, in final, cea mai importanta este tot ingrijirea tenului acasa.

Indiferent de tipul de ten pe care il ai, mixt, gras, uscat sau normal, trebuie sa stii ca exista 3 pasi de baza in ingrijirea sa. Daca iti doresti o piele frumoasa, sanatoasa si, mai ales, care sa nu-si arate varsta, atunci transforma aceste reguli intr-o rutina zilnica si rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Pasul 1: Curatarea tenului

Curatarea tenului este esentiala atat dimineata, cat si seara. Indiferent daca te-ai machiat sau nu, inainte de culcare, tenul trebuie curatat de impuritati. Produsul cu care se realizeaza procesul de curatare este bine sa nu fie unul agresiv si, totodata, sa asigure pielii hidratarea si nutrientii necesari. Recomandarea noastra: Naturalis lapte demachiant cu ulei de trandafir.

Pasul 2: Tonifierea tenului

Lotiunea tonica amplifica puterea de curatare a demachiantului, prin indepartarea tuturor reziduurilor ramase in urma procesului de curatare. Totodata, echilibreaza pH-ul pielii si o pregateste pentru hidratare. Recomandarea noastra: Apa de trandafiri Naturalis sau, daca vrei sa combini primii doi pasi, Lotiune de curatare cu ulei de trandafir Naturalis.

Pasul 3: Hidratarea pielii

La fel ca si demachierea si tonifierea, hidratarea trebuie facuta atat dimineata, cat si seara. Folosirea cremei este importanta, deoarece aduce pielii rezervele de apa de care aceasta are nevoie pentru a se mentine elastica, ferma si luminoasa. Poti folosi o crema potrivita ambelor momente ale zilei. In functie de varsta si preferinte, recomandam Crema hidratanta cu ulei de trandafir Naturalis si Crema de fata cu Q10 Naturalis.

Beauty adviserii Catena recomanda produsele cosmetice Naturalis.