Gama Assista Oftapic, Naturalis Septocalmin Islandica si gelurile ArtroSuport, castigatoare in cadrul competitiei „Votat Produsul Anului®” 2022

Gama Assista Oftapic, Naturalis Septocalmin Islandica si gelurile ArtroSuport, castigatoare in cadrul competitiei „Votat Produsul Anului®” 2022 Gama Assista Oftapic, Naturalis Septocalmin Islandica si gelurile ArtroSuport, castigatoare in cadrul competitiei „Votat Produsul Anului®” 2022

Ultima actualizare: 18 mai 2022

 

assista-oftapic

Competitia „Votat Produsul Anului®, cea mai mare competitie a bunurilor de larg consum din lume, editia 2022, si-a anuntat castigatorii. Produsele din portofoliul Catena – gama Assista Oftapic, gelurile Naturalis ArtroSuport si Naturalis Septocalmin Islandica – au fost votate de catre consumatorii romani, fiind astfel desemnate castigatoarele categoriilor din care au facute parte in competitie. Apreciate si selectate in concordanta cu beneficiile pe care la prezinta pentru sanatatea pacientilor, produsele au indeplinit trei criterii principale: inovatie, atractivitate si intentie de cumparare.

„Suntem extrem de mandri si de onorati de faptul ca nu mai putin de 6 produse din portofoliul nostru au primit titlul de Votat Produsul Anului 2022. Este o dovada in plus de incredere si de recunoastere a calitatii si eficientei produselor pe care le oferim pacientilor nostri, venita tocmai din partea acestora, fapt care ne incanta si pentru care le multumim din toata inima. Aceste titluri castigate reprezinta, de asemenea, noi motive care ne obliga in continuare la a oferi oamenilor cele mai bune produse de care au nevoie, cele mai profesioniste servicii si intreaga noastra atentie, in sprijinul sanatatii lor. Le multumesc din nou, in numele intregii echipe Catena, tuturor celor care ne-au votat si tuturor pacientilor nostri, pentru increderea acordata”, a declarat Alina Marinescu, director general Catena.

Gama Assista Oftapic este castigatoarea categoriei „Picaturi oftalmice” si cuprinde trei produse destinate sanatatii oculare. Assista Oftapic INTENSIVE contine acid hialuronic, ginkgo biloba si hamamelis, cu rol de hidratare, lubrifiere si calmare a ochilor obositi si iritati. Reduce mancarimea, senzatia de arsura si de corp strain. Assista Oftapic ALLERGY amelioreaza simptomele alergiei oculare si contine extract lichid de helichrysum. Calmeaza ochii rosii si iritati, reducand simptomele rinitei alergice. Se recomanda si in caz de stres ocular. Assista Oftapic ADVANCED contine acid hialuronic cross-linkat si lipozomi, picaturile fiind recomandate in sindromul de ochi uscat. Hidrateaza si lubrifiaza, produsul fiind potrivit ca adjuvant in tratamentul uscaciunii oculare.

naturalis-septocalmin

Gelurile Naturalis ArtroSuport, castigatoarele categoriei „Produse topice – Sistem osteoarticular”, reduc inflamatia si amelioreaza durerile articulare si musculare. Naturalis ArtroSuport RECE actioneza precum gheata, reduce durerile musculare si articulare, precum si inflamatiile din afectiunile reumatice. Are in compozitie mentol, extract de gheara-diavolului (Harpagophytum procumbens), extract de arnica (Arnica montana) si ulei esential de menta. Naturalis ArtroSuport gel elmusionat incalzeste zona afectata, intensifica circulatia sangvina si destinde musculatura contractata. Este recomandat pentru lumbago, torticolis, dureri reumatice. Contine ulei de Gaultheria procumbens (salcie himalayana), camfor, extract de gheara-diavolului (Harpagophytum procumbens) si extract de arnica (Arnica montana).

septocalmin-islandica

Naturalis Septocalmin Islandica este castigatorul categoriei „Suplimente alimentare – Sistem respirator”. Calmeaza gatul, faringele si corzile vocale, avand la baza extract de Cetraria islandica (lichen-de-piatra). Sustine sistemul imunitar si favorizeaza respiratia, reducand tusea si raguseala si hidratand totodata mucoasa bucala. 

Catena, farmacia inimii, multumeste tuturor celor care au votat, demonstrand, inca o data, ca este un superbrand de incredere! 

Echipa-Marketing-Catena

O parte a echipei Marketing Catena