Kate Middleton si-a serbat implinerea a 40 de ani cu trei portrete speciale

Kate Middleton si-a serbat implinerea a 40 de ani cu trei portrete speciale Kate Middleton si-a serbat implinerea a 40 de ani cu trei portrete speciale

Ultima actualizare: 20 ianuarie 2022

Portretele pline de farmec, realizate de fotograful Paolo Roversi, o prezinta pe ducesa de Cambridge in  rochii de la casa de moda Alexander McQueen, precum si accesorii care au apartinut Dianei, Printesei de Wales, si altele imprumutate de Regina Elisabeta, fiind vorba de doua perechi de cercei.

Cele trei fotografii lansate cu ducesa pentru a marca ziua ei de nastere sunt de-a dreptul spectaculoase. Ducesa de Cambridge emana un glamour old style la cei 40 de ani. Fotografiile au fost facute la Kew Gardens, in noiembrie, si vor face parte dintr-un proiect de la Galeria Nationala de Portret, galerie care se afla sub patronajul ducesei.

Vor fi expuse in trei locatii care au o semnificatie speciala pentru Ducesa

Berkshire este comitatul unde Kate a crescut si si-a petrecut mare marte din copilarie. St Andrews este locul unde a mers la universitate si si-a inceput relatia cu sotul ei, Printul William. Anglesey este locul in care cuplul a locuit prima data impreuna si in prima parte a casniciei lor.

Fotografiile vor fi apoi adaugate in colectia permanenta a Galeriei Nationale de Portret.

Familia regala i-a urat la multi ani pe social media

Palatul Buckingham, Printul de Wales si Ducesa de Cornwall au fost printre cei care i-au urat la multi ani pe retelele de socializare, impartasind imagini cu Kate alaturi de Regina, Printul Charles si Camilla.

Ducesa le-a multumit oamenilor pentru urarile pe care le-a primit cu ocazie zilei ei de nastere, dar si lui Roversi pentru „aceste trei portrete speciale”.