Lepa Brena, concert istoric la Timisoara, oferit de Catena

Lepa Brena, concert istoric la Timisoara, oferit de Catena Lepa Brena, concert istoric la Timisoara, oferit de Catena

Ultima actualizare: 19 septembrie 2023

Peste 15.000 de spectatori s-au bucurat de o seara magica oferita de Catena si de reintalnirea emotionanta cu indragita solista din fosta Iugoslavie, Lepa Brena, cunoscuta publicului roman inca din anii '80.

Supranumita Diva din Balcani, Lepa Brena  a oferit tuturor celor prezenti in parcarea VIP a Iulius Town, devenita neincapatoare, un recital de 2 ore. A fost un spectacol cu totul special, dupa concertul istoric din 1984 - un moment de referinta pentru romanii din Banat, dar si in cariera artistei, cand peste 50.000 de spectatori au umplut stadionul „1 Mai” de la acea vreme.

Show-ul din 16 septembrie va ramane in istoria evenimentelor muzicale din Timisoara – Capitala Europeana a Culturii 2023, program sponsorizat de Catena, mii de voci fredonand la unison cele mai cunoscute melodii ale artistei Lepa Brena - „Jugoslovenka”, „Bato bato ti si moje zlato”, „Dama iz londona”, „Seik” sau „Mile voli disko”.

Lepa Brena le-a cantat nu doar fanilor din Romania, ci si celor din Serbia, prezenti in numar mare la Timisoara. De altfel, presa din tarile din fosta Iugoslavie a relatat pe larg despre concertul din Capitala Europeana a Culturii 2023.

Lepa Brena a fost acompaniata de trupa sa, Slatki Greh, spectacolul fiind prezentat de cunoscutul om de televiziune Dan Negru. ”Multumim, Timisoara, pentru o noapte de neuitat! Te iubesc, Timisoara! Te iubesc, Romania!”, a spus, in lacrimi, Lepa Brena, la finalul unui concert impresionant.