Sa imbatranim sanatos cu Revidox - Stilvid® 84%

Sa imbatranim sanatos cu Revidox - Stilvid® 84% Sa imbatranim sanatos cu Revidox - Stilvid® 84%

Ultima actualizare: 17 mai 2018

Dr. Ana Maria Doscan, medic specialist geriatrie-gerontologie si medicina interna

Cu totii am observat ca asa-numita varsta din cartea de identitate nu are neaparat legatura cu varsta biologica, varsta celulelor, a organelor noastre. Este deosebit de important ca fiecare celula, fiecare organ are propriul ritm de imbatranire, ce consta in calitatea procesului de replicare, fapt ce ne afecteaza atat aspectul fizic, cat mai ales starea de sanatate.

Din fericire, Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) a definit noi limite de varsta: la momentul actual tineretea dureaza intre 25 si 44 de ani. Prin urmare, la 40 de ani femeile sunt inca tinere. Intre 44 si 60 de ani este varsta de mijloc, intre 60 si 75 de ani - maturitatea si numai la varsta de 75-90 de ani apare batranetea. Cei care au peste 90 de ani se numesc longevivi. Pe langa anii in plus pe care ni-i dorim cu totii, este esential sa avem in vedere calitatea vietii prelungite, cat de activi si sanatosi suntem in ultima perioada a vietii.

Noile cercetari ne indreapta atentia spre noul concept Healthy Aging ca si inlocuitor realist al conceptului Anti-Aging, pentru ca oricat ne-am dori nu putem opri procesul de imbatranire, dar din fericire il putem incetini considerabil datorita moleculei inovative Stilvid® 84% ce intra in compozitia suplimentului nutritiv Revidox.

Numeroase studii au evidentiat rolul protectiv al resveratrolului in bolile cardiovasculare, neoplazii, inflamatii cronice, boli dermatologice si, nu in ultimul rand, asocierea lui cu reducerea riscului de aparitie a bolilor neurodegenerative, in special Boala Alzheimer.

Un rol important in preventia bolilor cardiovasculare este atribuit consumulului acestui supliment cu continut de resveratrol extras din samburi si coaja de struguri rosii prin faptul ca scade LDL oxidat si ApoB, prin efectele sale antioxidante si de crestere a sintezei de  oxid nitric (NO), precum si prin efectele sale antiinflamatoare.

Molecula Stilvid® 84% din Revidox neutralizeaza radicalii liberi - molecule cu un electron neimperecheat pe ultimul strat, instabile -, care produc dezechilibre electronice in structura corpului uman. Putem spune ca aceasta molecula reduce stresul oxidativ si procesul de imbatranire secundara - eficienta demonstrata dupa primele 60 de zile de tratament (Alarcon De La Lastra et al., 2005).

In ceea ce priveste efectele sale la nivelul pielii, studii clinice au demonstrat ca Revidox protejeaza structurile celulare ale dermului si epidermului si previne imbatranirea cutanata. Reducerea profunzimii ridurilor a fost de pana la 39%, iar intensitatea petelor pigmentare s-a redus semnificativ, Revidox asigurand, astfel, cresterea elasticitatii si fermitatii dermului si scaderea intensitatii petelor melanice.

Revidox este un supliment alimentar ce beneficiaza de studii clinice incheiate in vivo, a carei eficienta in preventie a fost demonstrata printr-o plaja larga de efecte protectoare la nivelul fiecarei celule. Practic, intr-o singura capsula sunt incorporate principiile active si beneficiile a 45 kilograme de struguri. Cercetatorul spaniol Juan Carlos Espin de Gea a potentat si stabilizat molecula polifenolica Stilvid® 84%, asociind-o cu extractul integral de rodie si seleniu in compozitia exclusiva a suplimentului nutritiv Revidox, care inglobeaza 8 mg de resveratrol 100% biodisponibil, sub forma de pulbere incapsulata ce poate fi administrata oral, in doza unica.

Prin capacitatile sale, REVIDOX reprezinta un instrument interventional de mare valoare pentru intarzierea proceselor de imbatranire si corectarea, pana la nivel molecular, a derapajului patologic asociat imbatranirii. Pentru ca ne dorim sa aratam si sa ne simtim bine indiferent de varsta, este important sa acordam atentie organismului nostru inca din tinerete, pentru ca la batranete nota de plata sa fie cat mai redusa si sa ne bucuram de familie si cei dragi intr-un mod activ si energic. „Healthy aging” este noul deziderat medical pe care ne-ar fi util sa il adoptam, indiferent de conditiile care ne guverneaza viata.

Farmacistul Catena va recomanda:

-48,75%
Revidox 30 cps

Revidox 30 cps

  Revidox este un produs 100% natural, de ultima…