Eficienta acidului hialuronic in tratamentul artrozei si beneficiile Movial+ crema pentru pacientii cu artroza

Eficienta acidului hialuronic in tratamentul artrozei si beneficiile Movial+ crema pentru pacientii cu artroza Eficienta acidului hialuronic in tratamentul artrozei si beneficiile Movial+ crema pentru pacientii cu artroza

Ultima actualizare: 15 aprilie 2021

Chiar daca pe hartie artroza este doar un diagnostic, in viata cotidiana, durerea provocata de artroza ne afecteaza atat starea fizica: mobilitatea, dar si cea emotionala, prin disconfortul continuu la care suntem supusi. Adica, nu mai putem sa ne desfasuram activitatile cotidiene si nici nu mai avem starea necesara sa ne bucuram de fiecare clipa. Artroza este o afectiune degenerativa, cu evolutie progresiva privind destructurarea articulara si scaderea tolerantei la durere, cerc vicios din care avem nevoie sa iesim cat mai repede si sa intervenim cu solutii terapeutice eficiente si naturale.


Beneficiile Acidului hialuronic pentru articulatii

Una dintre cele mai eficiente substante in tratarea artrozei este acidul hialuronic. Hialuronatul de sodiu sau acidul hialuronic reprezinta o parte importanta din compozitia lichidului sinovial. Lichidul sinovial al unei articulatii sanatoase contine o cantitate mai mare de acid hialuronic decat cel din articulatiile afectate de artroza. Astfel, daca aducem acid hialuronic in articulatia afectata de artroza, imbunatatim calitatea acestui lichid si prelungim durata de viata a acesteia.

Initial, a fost folosit sub forma injectabila, prin infiltratie intraarticulara cu substanta vascoelastica, denumita si vascosuplimentare, fiind indicata preponderent pentru genunchi si sold si implicand un disconfort fizic la injectare si necesitatea reluarii periodic a procedurii.

Movial+ crema - actiune si beneficii

Ulterior, cercetatorii spanioli au adus acidul hialuronic cu greutate moleculara ridicata stabilizat de vitamina C si potentat de colagenul hidrolizat de tip II si extractul de rodie si in suplimentul nutritiv Movial Plus, pentru o nutritie articulara optima cu absorbtie foarte buna la nivel intraarticular. Noutatea, insa, privind reducerea disconfortului articular, calmarea durerii si relaxarea musculara o aduce Movial+ crema, singurul produs topic dedicat articulatiilor pe baza de acid hialuronic.

Crema Movial+ se alatura suplimentului nutritiv Movial Plus capsule, asigurandu-se astfel efectele benefice maxime ale terapiei duale pentru sanatatea articulatiilor: atat sistemic cat si local (IN/OUT).

Rezultele studiilor clinice pe crema Movial+ demonstreaza, pe langa ameliorarea inflamatiei, calmarea durerii, imbunatatirea mobilitatii, si un raspuns foarte bun al utilizatorilor cremei Movial privind usurinta aplicarii, textura placuta si absorbtia rapida.  

Beneficii Movial+ crema

 •   Scade inflamatia articulara;
 •   Scade durerea la nivel articular;
 •   Reduce disconfortul articular de diferite cauze;
 •   Creste mobilitatea si flexibilitatea; 
 •   Ajuta la refacerea capacitatii functionale articulare.

                                                                                                                                                                             

Beneficiari Movial+ crema                                                                                                                                                              

 • Varstnicii;
 • Persoanele cu probleme articulare;
 • Persoanele obeze sau cu exces de greutate;
 • Persoanele imobilizate, sedentare sau cu obiceiuri posturale gresite;
 • Persoanele care sustin un efort articular intens;
 • Sportivii profesionisti sau amatori.

Farmacistul Catena va recomanda:

- 50%
Movial plus x 28 caps

Movial plus x 28 caps

Movial Plus este un supliment alimentar natural dezvoltat…

- 25%
Movial plus crema x 100ml

Movial plus crema x 100ml

Movial+ Crema este un produs recomandat persoanelor…