„Sanatatea ochilor in prim-plan” - un ghid util, oferit gratuit de Catena

„Sanatatea ochilor in prim-plan” - un ghid util, oferit gratuit de Catena „Sanatatea ochilor in prim-plan” - un ghid util, oferit gratuit de Catena

Ultima actualizare: 20 iulie 2018

Statisticile arata ca 60% dintre romani se confrunta cu diferite afectiuni oftalmologice, doar ca putini constientizeaza cu adevarat cat de importanta este sanatatea ochilor. Ochiul este al doilea cel mai complex organ din corpul nostru, dupa creier, avand peste 2.000.000 de parti componente. Este insa si unul foarte fragil si mult prea neglijat. O abordare deloc laudabila, tinand cont de faptul ca diagnosticul precoce in cazul unor boli de ochi este crucial. Situatia este si mai alarmanta cu cat, pe fondul muncii „de birou” tot mai raspandite in societatea de azi, problemele de vedere se manifesta din ce in ce mai des si in randul tinerilor.

In tot acest context, continuand campaniile sale de informare si venind in sprijinul pacientilor sai, Catena a lansat ghidul informativ „Sanatatea ochilor in prim-plan”. Ghidul contine informatii utile si profesioniste despre cele mai comune afectiuni oculare, informatii despre alimentele care mentin sanatatea ochilor si cele mai bune sfaturi de urmat pentru a avea o vedere de invidiat.

Ghidul este tiparit color, in conditii grafice deosebite, are 20 de pagini si se gaseste in toate farmaciile Catena. Pacientii pot solicita acest ghid gratuit, in limita stocului disponibil, si pot cere informatii suplimentare farmacistilor Catena despre prevenirea si vindecarea afectiunilor ce afecteaza vederea. Catena are grija de sanatatea ochilor tai!

De cele mai multe ori, oamenii decid sa-si faca un control oftalmologic abia in momentul in care le este vizibil afectata vederea. Va invitam sa le acordam ochilor atentia cuvenita, astfel incat expresia folosita in semn de suprema pretuire pentru o persoana iubita „tin la tine ca la ochii din cap” sa capete sens.

Informeaza-te si lasa-te sfatuit de farmacistii nostri! Te asteptam la Catena!