Catalogul Lunii

Produsele lunii septembrie - Naturalis

Alege comprimatele efervescente de la Naturalis si fortifica-ti sistemul imunitar pentru sezonul rece!

 

Lunile mai racoroase incep sa-si faca timid aparitia si, odata cu ele, incepe si sezonul afectiunilor respiratorii. Insa, un sistem imunitar puternic te poate salva de disconfortul provocat de acestea. Pentru a-ti pregati sistemul natural de aparare a organismului de confruntarea cu agentii patogeni, ai nevoie de vitamine si minerale.

Suplimentele alimentare reprezinta metoda ideala prin care iti poti indeplini aportul de vitamine si minerale. Vitamina C, un antioxidant natural, ajuta la intarirea sistemului imunitar. Vitamina D sustine sanatatea oaselor, dar si imunitatea. Zincul este un mineral esential, deoarece participa la sinteza proteinelor, dar si la stimularea imunitatii, in timp ce magneziul si calciul ajuta in starile de oboseala.

Efervescentele Naturalis contin nutrientii esentiali de care organismul are nevoie pentru a face fata cu brio provocarilor sezonului rece.

Iar vestile bune continua! Cumpara o cutie de comprimate efervescente de la Naturalis si pe a doua o poti lua la jumatate de pret!

produsul-lunii-efervescente

Naturalis Magneziu Plus Vitamina B6

Magneziu Plus Vitamina B6 Naturalis este un supliment alimentar sub forma de comprimate efervescente care contine magneziu si vitamina B6, ingrediente care contribuie la mentinerea echilibrului psihic, la functionarea sistemului nervos si la reducerea oboselii. Sprijina functionarea sistemului imunitar si ajuta la metabolismul energetic normal.

magneziu-vitamina-b6

Naturalis Vitamina C 1000 mg Plus Zinc

Vitamina C Plus Zinc Naturalis este un supliment alimentar sub forma de comprimate efervescente ce contine vitamina C si zinc, nutrienti cu rol in buna functionare a sistemului imunitar. Vitamina C sustine productia de colagen din organism si contribuie la sanatatea vaselor de sange, ligamentelor, sistemului osos si a pielii. Zincul sustine sistemul imunitar, dar si sanatatea pielii, parului si a unghiilor.

vitamina-c-zinc

Naturalis Calciu Magneziu Zinc Plus Vitamina D

Calciu Magneziu Zinc Plus Vitamina D Naturalis este un supliment alimentar sub forma de comprimate efervescente ce contine calciu, magneziu, zinc si vitamina D, nutrienti esentiali pentru buna functionare a organismului.

Calciul este un mineral cu rol important in sanatatea oaselor si dintilor, dar contribuie si la buna functionare a muschilor, la mentinerea unei bune neurotransmisii si la  functionarea enzimelor digestive. Magneziul contribuie la reducerea oboselii si ajuta la mentinerea echilibrului psiho-emotional. Zincul are rol in mentinerea sanatatii pielii, a parului si a unghiilor, iar vitamina D sprijina absorbtia calciului in organism si ajuta la mentinerea imunitatii.

calciu-magneziu-zinc-vitamina-d

Naturalis Calciu cu Vitamina D

Calciu cu Vitamina D Naturalis este un supliment alimentar sub forma de comprimate efervescente care contine calciu si vitamina D. Calciul are un rol important in mentinerea sanatatii oaselor si contribuie la buna functionare a muschilor si la transmiterea impulsului nervos. Contribuie la coagularea sangelui si la metabolismul energetic normal. Vitamina D contribuie la mentinerea sanatatii oaselor si dintilor.

calciu-vitamina-d