Catalogul Lunii

Produsul lunii

RILASTIL SUN SYSTEM - Spray Corp Dry Touch SPF 50+, 200ml

Este un spray de corp ultra-usor ce se absoarbe rapid, indicat pentru pielea deschisa la culoare si sensibila. Previne aparitia arsurilor, a petelor, a eruptiilor cutanate si pastreaza frumusetea pielii, datorita ingredientului inovator PRO-ADN Complex®. Crema este rezistenta la apa si ofera protectie in cazul radiatiilor solare intense, atat UVB, cat si UVA.

 

Dry Touch SPF 50+ este un spray de corp ultra-usor ce se absoarbe rapid, indicat pentru pielea deschisa la culoare si sensibila. Previne aparitia arsurilor, a petelor, a eruptiilor cutanate si pastreaza frumusetea pielii, datorita ingredientului inovator PRO-ADN Complex®. Crema este rezistenta la apa si ofera protectie in cazul radiatiilor solare intense, atat UVB, cat si UVA.

Contine PRO-DNA Complex®, o combinatie de extracte vegetale bogate in antioxidanti si substante calmante cu efect antirid care stimuleaza regenerarea pielii si protejeaza ADN-ul de razele daunatoare ale soarelui. Extractul de Schizandra chinensis imbunatateste elasticitatea pielii. Crema are o textura lejera si uscata, este potrivita pentru toate tipurile de piele. Se absoarbe instant fara a fi uleioasa, lasand o senzatie prospata.

Este formulata si testata clinic pentru a reduce riscul de a pata materialele textile. Este rezistenta la apa si garanteaza un spectru larg de protectie impotriva razelor UVB-UVA datorita ultimei generatii de filtre solare. Protejeaza aspectul pielii, mentinand-o sanatoasa si elastica si lupta impotriva petelor solare si a arsurilor.

Spray-ul are pulverizare 360° pentru o folosire facila.

MOD DE UTILIZARE: Agitati recipientul inainte de folosire. Aplicati pe pielea uscata cu minimum 30 de minute inainte de a va expune la soare. Reaplicati frecvent, mai ales dupa iesirea din apa si stergerea cu prosopul.

DOAR PENTRU UZ EXTERN
Evitati contactul direct cu ochii.
A se pastra recipientul inchis corect si departe de caldura.

FARA COLORANTI, ALCOOL SI DERIVATE DIN GRAU
HIPOALERGENIC*
TESTAT CLINIC
TESTAT PENTRU NICHEL, COBALT, CROM, PALADIU SI MERCUR**
Aplicare usoara si rapida la 360 °
* Produs formulat pentru a minimiza riscul de alergie.
** Mai putin de o parte la un milion fiecare. Cantitati mici pot fi responsabile de sensibilizarea pielii.