Catalogul Lunii

Odată cu modificările de umiditate și coborârea mercurului din termometre, scade și capacitatea de apărare a mucoasei respiratorii. A nasului și gâtului în special, cele care vin primele în contact cu agenții patogeni. 

Organismul nostru este pus permanent în contact cu virusuri, bacterii etc. Și totuși nu ne îmbolnăvim întotdeauna. De ce? Aflati din brosura pusa la dispozitie de Farmacia Catena.

Farmacistii Catena stiu cum sa te ajute! Te asteptam in farmacie!

 

 

Produsul lunii

Naturalis ViroProtect Rapid, 10 plicuri

ViroProtectRapid este un supliment alimentar, cu rol in sustinerea sanatatii sistemului respirator si a sistemului imunitar,  cu gust delicios de zmeura, care contine 9 ingrediente active – seleniu, zinc, vitaminele C si D, rutin si extracte de Lumanarica, Soc, Pelargonium sidoides, salcie-alba.


ViroProtectRapid este un supliment alimentar, cu rol in sustinerea sanatatii sistemului respirator si a sistemului imunitar,  cu gust delicios de zmeura, care contine 9 ingrediente active – seleniu, zinc, vitaminele C si D, rutin si extracte de Lumanarica, Soc, Pelargonium sidoides, salcie-alba.
 
Beneficii:
 
- Contribuie la intarirea organismului
Contribuie la mentinerea sanatatii sistemului imunitar
- Calmeaza tusea
- Calmeaza gatul iritat
- Ajuta la mentinerea sanatatii sistemului respirator
- Nu contine zahar (contine indulcitori)
 
Seleniul, zincul, vitaminele C si D si extractul de soc au rolul de a intari organismul prin contributia pe care o au la buna functionare a sistemului imunitar. Extractul de flori de Lumanarica calmeaza gatul iritat si ajuta la mentinerea confortului cailor respiratorii, alaturi de Extractul de radacina de Pelargonium sidoides.
 
Mod de administrare: Adulti: un plic pe zi. Se amesteca continutul unui plic in 150 ml de apa calda.
 
Atentionari: 
 
A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.
Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.
Produsul poate contine lactoza (lapte).
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
A se consuma, de preferinta, pana la sfarsitul lunii inscrise pe ambalaj.
A se pastra la temperaturi intre 15-25°C, in ambalajul original.
Contraindicat persoanelor sensibile la aspirina (salicialti).