Septocalmin Forte si SomnControl, castigatoare ale titlului Votat Produsul Anului® 2020

Septocalmin Forte si SomnControl, castigatoare ale titlului Votat Produsul Anului® 2020 Septocalmin Forte si SomnControl, castigatoare ale titlului Votat Produsul Anului® 2020

Ultima actualizare: 27 aprilie 2020

Suplimentele alimentare Septocalmin Forte și SomnControl, ambele produse de Naturalis și distribuite prin lanțul de farmacii Catena, au câștigat titlul de „Votat Produsul Anului®” în România la categoria lor, respectiv „Sănătatea sistemului respirator” și „Sedative”, în urma votului dat de consumatorii români.

Astfel, Septocalmin Forte și SomnControl vor avea dreptul de a folosi eticheta „Votat Produsul Anului®” în toate materialele de comunicare și pe ambalaj, pentru 14 luni începând cu data de 1 mai 2020 până la data de 30 iunie 2021, incluzând 12 luni de comunicare acordate în mod obișnuit câştigătorilor competiţiei şi încă 2 luni pentru a compensa efectele perioadei de carantină instaurată din cauza pandemiei COVID-19.

„Ne dorim să oferim de fiecare dată pacienților noștri cele mai bune produse pentru sănătatea lor, cu cel mai bun raport calitate/preț/beneficii, iar gama Naturalis se înscrie în această categorie. Ne bucurăm că aceste două produse, distribuite în România de lanțul nostru de farmacii, alături de întreaga gamă de suplimente alimentare Naturalis, sunt apreciate de români. Le mulţumim pentru încrederea acordată şi îi asigurăm că ne vom îngriji în continuare de sănătate în comunitate. De altfel, alte două produse din această gamă, ArtroSuport Forte și Naturalis Efervescente – vitamine și minerale - au câștigat titlul Votat Produsul Anului în 2018”, a declarat Alina Marinescu, director general Catena.

În cadrul celei de-a 11-a ediții a competiției „Votat Produsul Anului®” România, în urma votului publicului au fost declarate câștigătoare 29 de produse la tot atâtea categorii, acestea fiind evaluate de către consumatori din perspectiva atractivităţii, inovaţiei şi intenţiei de cumpărare.

Naturalis Septocalmin Forte este un supliment alimentar, fără zahăr, sub formă de drajeuri de supt. Prin formula sa complexă, ce conține 8 substanțe bioactive, pe bază de vitamina C, uleiuri esențiale și extracte naturale, Septocalmin Forte oferă o ameliorare rapidă a durerilor în gât, datorită formei farmaceutice. În plus, acest produs ajută la menținerea confortului căilor respiratorii și contribuie la buna funcționare a sistemului imunitar.

Naturalis SomnControl este un supliment alimentar pe bază de valeriană, magneziu, melatonină, mac californian și vitamina B6, recomandat persoanelor cu dificultăți în a adormi, în perioade de suprasolicitare în urma unui efort fizic sau intelectual intens, precum și persoanelor care lucrează pe timp de noapte sau care se confruntă cu schimbări importante de fus orar.

Studiul de piaţă din 2020 a fost realizat online, pe 30 de categorii, de Exact Business Solutions, pe un eşantion de 5.469 de consumatori români, reprezentativ pentru populaţia din mediul urban cu vârsta cuprinsă între 18 şi 54 de ani, utilizatori de internet. Eroarea maximă de eşantionare este +/-1.3%. Studiul a avut loc în perioada 6 martie 2020 - 9 aprilie 2020. Criteriile de evaluare au fost: inovaţie, atractivitate, intenţie de cumpărare. Produsele câstigătoare au fost votate, de către consumatori, dintre produsele comparate intrate în competiţie. În studiu se pot înscrie toate produsele de larg consum noi sau care au avut o inovaţie în ultimele 18 luni anterioare startului competiţiei.

Produsul Anului este cea mai mare competiție a bunurilor de larg consum din lume, înființată în Franța în 1987, fiind prezentă acum în 47 de țări. Scopul acestei competiții este acela de a fi un ghid pentru cele mai bune produse de pe piață și producătorii lor.

Farmacistul Catena va recomanda:

Al doilea la jumatate de pret
Naturalis Septocalmin forte, 24 pastile

Naturalis Septocalmin forte, 24 pastile

Naturalis Septocalmin Forte este un supliment alimentar,…

Al doilea la jumatate de pret
Naturalis SomnControl, 20 comprimate

Naturalis SomnControl, 20 comprimate

Votat Produsul Anului®  în categoria…