Tratament balonare cu Obegrass, supliment natural

Tratament balonare cu Obegrass, supliment natural Tratament balonare cu Obegrass, supliment natural

Ultima actualizare: 31 ianuarie 2022

 


Cele mai frecvente cauze ale balonarii sunt controlabile

 

Balonarea este una din problemele comune cu care se confrunta omul modern. Cauzele sale sunt deosebit de variate si pot fi impartite in doua mari categorii: cele pe care le putem gestiona si cele care tin de particularitati genetice sau afectiuni predispozante.

Cele mai frecvente balonari sunt controlabile, ele fiind generate de: alimentatia nesanatoasa (carbohidrati, zaharuri), lipsa sportului, stresul si anxietatea, lipsa unor mese regulate, tranzitul intestinal lent, aerofagia (inghitirea unei cantitati mari de aer odata cu alimentele ingerate). Cele care nu pot fi controlate sunt mai rare si tin de obicei de intoleranta la lactoza, afectiuni ale ficatului sau ale intestinelor si dezechilibre hormonale. In cazul celor din urma, se recomanda urmarea unor tratamente pentru balonare si diete recomandate de medici specializati in gastro-enterologie si boli metabolice.

Cauzele cele mai frecvente ale balonarilor sunt insa controlabile printr-un regim de viata sanatos, care au ca numitor comun disciplina. Autodisciplinarea in privinta unor aspecte importante pentru o viata sanatoasa inseamna: exercitii fizice constante, un program fix pentru orele de masa, mestecarea lenta a alimentelor, reducerea stresului si anxietatii din viata prin introducerea unor activitati relaxante sau prin schimbarea perspectivei asupra lucrurilor stresante, rezultate cu diminuarea impactului factorilor stresori. Respectarea acestor reguli are de cele mai multe ori efecte pozitive atat asupra reducerii numarului si frecventei balonarilor, cat si asupra greutatii corporale.

Obegrass

 

Beneficiile suplimentului alimentar Obegrass in tratamentul balonarii

 

Alaturi de alcatuirea unui program de viata sanatos, este bine de stiut ca exista suplimente alimentare naturale care actioneaza ca adjuvant la tratarea balonarii. Unul dintre cele mai bune suplimente alimentare impotriva balonarii datorita asocierii intre fibrele cu rol prebiotic si antioxidanti este Obegrass, care se administreaza cu 10 minute inainte de masa, de 2-3 ori/zi. Obegrass se gaseste sub forma de plicuri si se dizolva in apa, fiind usor de introdus in programul de nutritie.

Obegrass are o actiune sinergica datorita compusilor sai activi, ce se potenteaza reciproc, ducand la reglarea tranzitului intestinal, reducerea balonarii, imbunatatirea microflorei intestinale, mentinerea siluetei printr-un control al greutatii si la o digestie mai buna.

Suplimentul alimentar Obegrass are ingrediente naturale: fructo-oligozaharide, chitosan, vitamina C si Resveratrol, care protejeaza aparatul digestiv de bacterii si ii cresc imunitatea.

Fructo-oligo-zaharidele stimuleaza aparitia bifidobacteriilor, care au rol de prebiotice și ajuta tractul intestinal sa-si mentina sau sa-si imbunatateasca imunitatea, favorizand un tranzit intestinal normal.

Chitosanul este un element ce nu poate fi absorbit sau digerat, dar care are un beneficiu major: duce la scaderea nivelului de lipide din sange si al colesterolului, avand un efect pozitiv si asupra controlului greutatii, atunci cand este asociat cu o dieta de slabit.

Vitamina C este principala vitamina hidrosolubila sintetizata de plante si reprezinta un cofactor enzimatic care contribuie la descompunerea radicalilor liberi. Prezenta vitaminei C in suplimentul alimentar Obegrass duce la stabilizarea chitosanului si cresterea eficientei acestuia, favorizand eliminarea grasimilor.

Resveratrolul, respectiv extractul de sambure de strugure Vinis Vinifera, are rolul de activare al enzimelor datorita continutului sau bogat in antioxidanti si ajuta la scaderea colesterolului LDL.

Obegrass este un supliment alimentar notificat la IBA Bucuresti si Evaluat de Consiliul Superior pentru Igiena Publica si Academia Nationala de Medicina din Franta, nu are contraindicatii si poate fi administrat cu orice alt medicament.

Suplimentul natural Obegrass este recomandat atat in tratamentul balonarii, cat si in mentinerea sanatatii aparatului digestiv si controlul greutatii.