Ce face Jennifer Aniston in fiecare dimineata pentru un tonus de invidiat

Ce face Jennifer Aniston in fiecare dimineata pentru un tonus de invidiat Ce face Jennifer Aniston in fiecare dimineata pentru un tonus de invidiat

Ultima actualizare: 25 ianuarie 2022

Este una dintre actritele peste care anii nu par sa treaca. Jennifer Aniston e intr-o forma fizica de invidiat, la aproape 53 de ani, pe care ii va implini in februarie.

Actrita are o rutina stricta in fiecare dimineata si a impartasit publicului ce secrete de frumusete are si cum se mentine in forma.

Rutina ei de frumusete incepe de dimineata cand mediteaza si scrie in jurnal

Jennifer a declarat ca se trezeste intr-o stare zen pe care e foarte important sa o continue pe durata intregii zile, meditand. Aceasta spune ca prin meditatie te golesti de ganduri. De asemenea, Jen nu uita de yoga.

Isi pregateste cafeaua

Actrita a marturisit ca are o cafea speciala, in care adauga diverse ingrediente care stimuleaza productia de colagen.

Isi plimba cainii

Actrita are trei caini pe nume Clyde, Sophie si Lord Chesterfield. Rutina ei zilnica include plimbarea lor, asadar profita de acest lucru pentru a face miscare.

Evita in primele ore ale zilei dispozitivele

Jennifer mai spune ca isi verifica telefonul cat mai tarziu posibil. Si recomanda acest obicei, spunand ca lipsa telefonului face o diferenta colosala in stilul de viata, macar cateva ore.