Gerovital H3 DERMA+, dermatocosmetice românești pentru o îngrijire la superlativ

Data publicarii: 15 iunie 2020

Pielea este cel mai mare organ al corpului nostru, de aceea trebuie să ne preocupăm nu doar de frumusețea ei, ci și de sănătatea ei, informându-ne corect despre produse și ingrediente și alegând în conformitate cu nevoile noastre. Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, vine pe piața dermatocosmeticelor cu gama Gerovital H3 DERMA+, concepută în colaborare cu specialiști din domeniul sănătății.

Gerovital – Doctor în frumusețe

Gerovital este de peste 50 de ani un brand-emblemă de cosmetice românești, care a rezistat în timp și este lider de piață pe segmentul produselor antirid în România, datorită rețetei de succes ce combină tradiția cu inovația. Dermatocosmeticele sunt dezvoltate de către specialiști cu o vastă experiență, în laboratoare performante și au toate claimurile testate instrumental la EVIC Group.

Cosmetice care poartă emblema Pharmaceutical Concept

Gerovital H3 DERMA+ poartă emblema Pharmaceutical Concept și este destinată tratării sau accelerării procesului de vindecare a anumitor afecțiuni ale pielii precum: acnee, piele iritată, lezată, uscată, atopică sau scalp cu diverse probleme. Produsele conțin ingredientele active performante și răspund nevoilor dumneavoastră la cel mai înalt nivel, având formule hipoalergenice, testate sub control dermatologic, fără parabeni sau alte substanțe sensibilizante.

Alege îngrijirea potrivită nevoilor pielii tale!

Produsele sunt concepute în funcție de problemele speciale ale pielii, cu beneficii și acțiuni țintite.  Astfel, pentru pielea iritată și lezată, recomandăm Gelul Spălare pentru Piele cu Roșeață și Scuame, Crema Dermatoreparatoare și Crema pentru Piele cu Roșeață și Scuame.  Tenului gras sau acneic îi sunt destinate Gelul Spumat Purifiant, Emulsia Hidratantă Matifiantă și Crema Antiacneică. Cremă Anticuperozică Hidratantă SPF 10 oferă multiple beneficii tenurilor sensibile, fragilizate, cu roșeată și tendinţă spre cuperoză. Pigmentul verde din compoziție maschează roșeața și semnele de cuperoză incipientă. Gama conține și produse specifice pentru tenul ridat sau deshidratat: Crema Antirid și Fermitate, Crema Antirid Emolientă, Crema Antirid Contur Ochi, Crema Activ Hidratantă, dar și apă micelară și fluid pentru curățare și demachiere. Sprayul Emolient Reparator este recomandat în diminuarea simptomelor de uscăciune, prurit și roșeață specifice pielii sensibile, uscate și pentru accelerarea proceselor de regenerare epidermică în caz de leziuni superficiale, arsuri sau cicatrici recente, pentru adulți și copii.

Un păr frumos este un păr sănătos

Și pielea scalpului este adesea afectată de dezechilibre interioare sau factori de mediu (poluare, stres, produse de styling), care pot cauza afecțiuni supărătoare. Împotriva căderii părului au fost dezvoltate Șamponul Anticădere și Tratamentul Anticădere cu 12 fiole, cu un ser care conține Procapil, Biocapigen și extract din rădăcină de Maca, ingrediente esențiale pentru reducerea căderii părului, întărirea rădăcinii firului de păr și prevenirea alopeciei. Gama Gerovital H3 DERMA+ conține și un Șampon Antimătreață, un Șampon pentru Scalp Sensibil și Șampon Nutrireparator. Șamponul Detoxifiant cu Cărbune Activ are efecte de curățare și detoxifiere mult superioare față de un șampon obișnuit.

Produsele sunt modernizate și îmbunătățite periodic, după ultimele descoperiri din domeniul dermatocosmeticii, venind în ajutorul dumneavoastră cu formule eficiente, cu un raport calitate-preț foarte avantajos. Vă invităm să descoperiți gama Gerovital H3 DERMA+ împreună cu farmaciștii Catena, care vă consiliază și îndrumă să alegeți produsele potrivite nevoilor dumneavoastră.

 

Farmacistul Catena va recomanda:

Gerovital H3 Derma+ apa micelara, 150 ml

Gerovital H3 Derma+ apa micelara, 150 ml

Gerovital H3 Derma+ apa micelara este o solutie cu…

Gerovital H3 Derma+ Sampon sebocorector, 200 ml

Gerovital H3 Derma+ Sampon sebocorector, 200 ml

Gerovital H3 Derma+ Sampon sebocorector este un sampon…

Gerovital H3 Derma+ Sampon crema nutrireparator, 200 ml

Gerovital H3 Derma+ Sampon crema nutrireparator, 200 ml

Gerovital H3 Derma+ Sampon crema nutrireparator este…

Gerovital H3 Derma+ Crema pentru piele cu roseata si scuame, 50 ml

Gerovital H3 Derma+ Crema pentru piele cu roseata si scuame, 50 ml

Gerovital H3 Derma+ Crema pentru piele cu roseata…