Blogul Slab sau Gras

ReteteDiete de slabitCeaiuri de slabit
Pastile de slabitSportDetoxifiere
NutritieArderea grasimilor

Articole din categoria Blogul Slab sau Gras

  • Bulgur – beneficii si retete
    Bulgur – beneficii si retete

    Bulgurul este un ingredient originar din Orientul Mijlociu, unde face parte din bucataria traditionala a multor tari arabe si se consuma de mii de ani, dupa cum o confirma mai multe descoperiri arheologice.…

  • Totul despre naut: beneficii, utilizare, posibile riscuri
    Totul despre naut: beneficii, utilizare, posibile riscuri

    Nautul, numit si fasole garbanzo, este una dintre cele mai vechi plante consumate in lume. Mai exact, nautul reprezinta o parte componenta a anumitor preparate traditionale de peste 7.500 de ani. In zilele…

  • Regim hipolipidic – reguli, alimente permise si interzise
    Regim hipolipidic – reguli, alimente permise si interzise

    Exista un consens in randul specialistilor cu privire la grasimile din alimentatie. Recomandarea standard spune ca acestea ar trebui reduse pentru a scadea riscul afectiunilor cardiovasculare. Un regim…

  • Cum sa te ingrasi sanatos? Sfaturi si recomandari
    Cum sa te ingrasi sanatos? Sfaturi si recomandari

    "Vreau sa ma ingras rapid" este o fraza pe care nu o auziti prea des. Si totusi, este cererea multor femei care nu sunt preocupate de dietele de slabire pentru ca s-au nascut slabe. "Este…

  • Ce este si cum se tine dieta 30-30-30?
    Ce este si cum se tine dieta 30-30-30?

    Dieta 30-30-30-30, care ar trebui sa te ajute sa slabesti fara efort, face furori pe retelele de socializare. Ce presupune aceasta? Functioneaza cu adevarat? Daca exista un domeniu in care moda se demodeaza…

  • Care sunt aditivii alimentari periculosi de care este bine sa va feriti?
    Care sunt aditivii alimentari periculosi de care este bine sa va feriti?

    Aditivii alimentari sunt substante chimice sau compusi naturali adaugati la alimente pentru a imbunatati sau a prelungi gustul, aroma, aspectul, textura sau durata de valabilitate. Acesti aditivi sunt…

  • Beneficiile consumului de nuci de macadamia
    Beneficiile consumului de nuci de macadamia

    Nuci de macadamia sau semintele plantei Macadamia integrifolia sau a speciei inrudite Macadamia tetraphylla, originare din Australia. Acestea sunt cunoscute mai ales ca nuci de macadamia si sunt recunoscute…

  • Consumul de fructe uscate – beneficii si contraindicatii
    Consumul de fructe uscate – beneficii si contraindicatii

    Fructe uscate sau fructele deshidratate sunt mult mai concentrate decat cele proaspete. Sunt excelente pentru sanatate, dar nu trebuie sa exagerati cu ele: este mai bine sa le consumati regulat, cu moderatie…

  • Ridiche neagra: beneficii si utilizari
    Ridiche neagra: beneficii si utilizari

    Ridichea neagra (Raphanus sativus) este un membru al familiei cruciferelor, in trecut fiind folosita ca aliment, dar si ca remediu. Cu toate ca nu se numara printre cele mai consumate legume, ridichea…

  • Idei pentru un pranz sanatos si bogat in nutrienti
    Idei pentru un pranz sanatos si bogat in nutrienti

    Pranzul este una dintre cele mai importante mese ale zilei, deoarece ne ofera energie si nutrienti necesari pentru a ne desfasura activitatile zilnice. Cu toate astea, multi dintre noi sarim peste aceasta…

  • Ciuperci pleurotus: ce sunt si ce beneficii au
    Ciuperci pleurotus: ce sunt si ce beneficii au

    Ciupercile pleurotus se numara printre cele mai cultivate si consumate tipuri de ciuperci comestibile din intreaga lume. Sunt renumite pentru gustul lor delicios, textura delicata si numeroasele beneficii…


NOUTATI, STIRI, INFORMATII, OPINII