Cu Movial Plus uiti de durerile articulare

Cand vine vorba de durere, cu totii devenim vulnerabili. Indiferent de toleranta pe care o avem la durere, impactul durerilor asupra calitatii vietii se simte considerabil. Din fericire, solutiile la reducerea durerilor articulare au fost extinse de la medicatia alopata (antiinflamatoarele nesteroidiene, analgezicele, medicamente cu efecte secundare la administrare pe termen lung) la formule naturale care aduc beneficii fara aceste efecte secundare sau reactii adverse.
 

Movial Plus, eficienta si siguranta demonstrata la clubul Atletico Madrid

 
Cercetatorii spanioli au descoperit formula inovativa Movial Plus, ale carei eficienta si siguranta au fost demonstrate de catre medicul sportiv al echipei Atletico Madrid, dr. Villaron, prin administrarea acestuia atat sportivilor de performanta cat si celorlalti membrii ai clubului si remarcarea reducerii durerilor articulare in 21 de zile si cresterii mobilitatii in cateva luni.
Movial Plus se diferentiaza de alte produse existente pe piata prin raspunsul rapid privind reducerea durerilor articulare datorat asocierii celor 4 principii active existente in formula patent: acidul hialuronic cu greutate moleculara mare, colagenul hidrolizat de tip II, extract de rodie si vitamina C care isi potenteaza reciproc actiunea, hranind si asigurand suport articulatiilor noastre.
Movial Plus beneficiaza de asemenea, de avizarea IBA (Institutul de Bioresurse Alimentare) si ANAD (Agentia Nationala Anti-Doping).
 

Cum actioneaza cele 4 principii active din Movial Plus pentru reducerea durerii si cresterea mobilitatii?

 

Colagen hidrolizat de tip II asigura componentele necesare sintezei de colagen natural si potenteaza acidul hialuronic privind cresterea gradului de lubrifiere a lichidului sinovial. Acidul hialuronic cu masa moleculara mare fiind un puternic antiinflamator, creste gradul de lubrifiere a lichidului sinovial având efect progresiv de eliminare a durerii. Extract uscat de rodie reduce stresul oxidativ la nivelul articular avand un puternic efect antiinflamator si antioxidant. Vitamina C asigura suportul natural in procesul de sinteza a colagenului si inhiba hialuronidaza, asigurând conservarea concentra?iei optime de acid hialuronic. Are de asemenea, efect antioxidant si imunostimulator.
 

Cum se administreaza Movial Plus?

 
1-2 capsule/zi, in cure de 4-6 luni
 

Cine poate beneficia de Movial Plus?

 
Orice persoana care este predispusa uzurii articulare de la varstnici la tineri, activi sau sedentari, persoane  imobilizate. Pot beneficia de Movial plus atat cei care au deja o afectiune articulara asociat la tratamentul medicamentos, cat si cei care vor sa isi protejeze articulatiile si sa se bucure de functionalitatea lor optima un timp cat mai indelungat.