Dormax! Solutia naturala pentru un somn linistit!

Somnul tau viseaza la Dormax! Solutia naturala pentru un somn linistit!
Starea noastra de sanatate este influentata de o serie de factori, dintre care somnul este unul de referinta. Un somn de calitate se traduce prin echilibru psiho-somatic si prin o putere optima de concentrare si de luare a deciziilor a doua zi, in timp ce un somn inadecvat va duce la dezechilibre.
 
Asociind afectiunilor cronice si stresului cotidian un somn inadecvat, organismul nostru este supus unui stres foarte ridicat, ducand la stari de depresie sau de oboseala cronica, uneori invalidanta.
 
Preocuparile cercetatorilor spanioli privind cresterea calitatii somnului si reglarea psihosomatica a organismului si-au regasit solutia intr-o formula naturala pe baza de melato. si extracte vegetale (valeriana, pasiflora si mac californian), si anume Dormax.
 

Cum actioneaza combinatia de principii active din Dormax?

 
Actiunea sinergica a principiilor active este cea care garanteaza efectul acestui produs inovator. 
 
Melato. din aceasta formula este responsabila de reglarea ritmului noapte-zi. Efectul sau principal este de resincronizare a organismului. Asigura integritatea sistemului neuro-endocrin si a celui imunitar. Contribuie la atenuarea tulburarilor de somn prin reducea  timpului  necesar pentru a adormi in conditiile administrarii inainte de culcare. Nu produce efecte secundare sau reactii adverse, indiferent de doza sau de durata de administrare.
 
Extractul de mac californian potenteaza efectele terapeutice ale melato. prin efectele sedative si analgezice.  Sustine somnul  fiziologic prin evitarea trezirilor din timpul noptii si are actiune anxiolitica la pacientii ce asociaza dificultatea de adormire anxietatii. Creste capacitatea de adaptare a organismului la schimbarile climatice si este adjuvant in terapia neurasteniei (oboseala cronica).
 
Extractul de pasiflora din aceasta combinatie are efectele sedative, anxiolitice si anticonvulsivante asupra organismului. Asigura obtinerea unui somn odihnitor.
 
Extract de valeriana vine sa completeze formula prin actiune sedativa si hipnotica la nivelul sistemului nervos, reducerea numarului de treziri in timpul noptii, crescand calitatea somnului. Promoveaza relaxarea la nivelul  sistemului nervos central. Nu  produce somnolenta a doua zi sau tulburari de atentie.
 

Care sunt beneficiile resimtite dupa administrare?

 
Intreg complexul de principii active mentionate anterior favorizeaza un somn placut, men?inând ritmul normal somn-stare de veghe. De asemenea amelioreaza tulburarile somnului produse de schimbarea fusului orar, schimbarile climaterice sau turele de noapte. Reduce stresul cotidian, echilibreaza  psiho-somatic  organismul, respectiv consolideaza  memoria si intareste  vigilenta si puterea  decizionala.
 

Cum se administreaza Dormax? 

 
1 cps seara inainte de culcare, la nevoie sau in cure de 2 saptamani
 
IMPORTANT: eliminarea surselor de zgomot si luminoase – ex. televizor in dormitor, lumina impiedica activarea melato..