Revidox are grija de inima ta. Ai incredere in Revidox

O inima normala poate crea atat de multa presiune, incat sa arunce sangele pompat la o distanta de noua metri. De asemenea, in fiecare zi, inima genereaza atat de multa energie, incat un camion ar putea parcurge 32 de kilometri cu ajutorul ei. De importanta acestui adevarat motor al organismului nostru ne dam seama numai in momentul in care apar problemele cardiace.

Atunci cand se vorbeste despre bolile de inima, oamenii se gandesc mereu la atacul de cord. Insa sunt foarte multe elemente care submineaza abilitatea inimii de a-si indeplini rolul, printre acestea numarandu-se boala arterei coronariene, cardiopatia si aritmia.

Bolile de inima netratate duc la infarct. Revidox asigura protectie cardiovasculara

Romania ocupa locul trei in lume la mortalitatea din cauze cardiovasculare, in conditiile in care, conform datelor statistice, doua decese din trei sunt provocate de afectiuni ale inimii si ale vaselor de sange. Infarctul este o intrerupere brusca a alimentarii muschiului inimii cu sange. Cauza acestui fenomen este blocarea arterelor coronariene, vasele responsabile cu alimentarea inimii cu sange. In cazul in care primeste ajutor imediat, bolnavul poate fi salvat de la moarte. Boala arterelor coronariene (acestea sunt infundate si ingustate, limitand fluxul de sange spre inima) este precursoarea atacului de cord. Multi oameni nu stiu ca sufera de aceasta boala pana in momentul in care fac un infarct. Insa exista semnale care ar trebui sa atraga atentia suferindului, precum dureri repetate in piept cauzate de fluxul redus de sange. Aceasta durere este cunoscuta sub numele de angina pectorala.

Ce se intampla cand se cronicizeaza bolile de inima? Placile de grasime se depun pe peretii vaselor de sange din inima si astfel se formeaza cheaguri care blocheaza fluxul normal al sangelui. Muschiul inimii nu mai primeste suficient sange. Fara un tratament imediat, muschiul inimii poate avea de suferit sau poate fi chiar distrus.

Revidox, prin cele 3 principii active din formula sa, formeaza un scut protector pentru inima

Unul dintre cele mai renumite institute de cercetare din lume, Consiliul Superior de Investigatii Stiintifice din Spania, dupa ani de cercetare a paradoxului francez, a descoperit metoda prin care sa concentreze beneficiile active din 45 de kilograme de struguri intr-o singura capsula, resveratrol 100% biodisponibil! Extractul de strugure, astfel concentrat, este potentat in aceasta formula inovatoare de extractul integral uscat de rodie si seleniu, disponibil sub denumirea comerciala Revidox.

Cui ii este benefica administrarea de Revidox?

Revidox asigura protectia cardiovasculara persoanelor adulte, alaturi de protectia celulara, scaderea nivelului de colesterol si reducerea factorilor aterogeni. Aceasta protectie este utila incepand cu varsta de 24 de ani, cand organismul incepe sa se resimta.

Revidox, mod de administrare

Tratamentul cu Revidox presupune administrarea unei capsule dimineata, pe o perioada de minimum 1 an (conform studiilor clinice), insa de preferat pe perioada intregii vieti, pentru obtinerea protectiei la nivel celular si cresterea calitatii si duratei vietii.

Revidox, compozitie

Compozitie per tableta: STILVID extras integral din seminte de strugure 133 mg din care 8 mg resveratrol bioactiv, 0,67 mg antocianozide, 14,63 mg procianidine, 0,4 mg flavonoide, 1,3 mg alte stilbene. Extract uscat din fructe de rodie 125 mg, punicalagini – acid elagic 8,75 mg, procianidine 3,75 mg. Drojdie de seleniu, dioxid de siliciu si stearat de magneziu.

Prezentare: Cutie de 30 de capsule (2 blistere a cate 15 capsule per blister).