Catena a castigat premiul Forbes pentru cel mai COOL lant farmaceutic din Romania!

Catena a castigat premiul Forbes pentru cel mai COOL lant farmaceutic din Romania! Catena a castigat premiul Forbes pentru cel mai COOL lant farmaceutic din Romania!

Ultima actualizare: 16 noiembrie 2018

Catena a castigat premiul pentru cel mai COOL lant farmaceutic din Romania pe anul 2018, din partea Forbes Romania. Acest premiu nu este doar o demonstratie a originalitatii si inovatiei mesajelor transmise catre pacienti, dar si o confirmare a faptului ca, pe buna dreptate, Catena este o farmacie a tuturor generatiilor!

Premiul a fost decernat directorului general Catena, Alina Marinescu, in cadrul Galei Forbes 100 COOL Brands de joi, 15 noiembrie 2018. „Sunt foarte bucuroasa si multumesc tuturor celor care prin votul lor considera Catena un brand cool. Ne dorim sa fim o companie care se adreseaza tuturor generatiilor si cautam prin intermediul proiectelor pe care le facem sa fim alaturi si de publicul tanar, evident cool!”, a declarat Alina Marinescu, director general Catena, la ridicarea premiului.

Mai mult de 350 de antreprenori, manageri, personalitati ale vietii publice si societatii civile, trendsetteri si reprezentanti ai industriilor creative din Romania au participat la evenimentul care a celebrat si premiat brandurile care detin factorul „cool”.

Catena a fost votata castigatoare datorita faptului ca a fost considerata cea mai buna in urma analizarii unor criterii de performanta precum designul, actiunile CSR (Responsabilitate Sociala Corporativa), povestile frumoase, comunicarile de brand convingatoare si corecte, sustinerea unor proiecte culturale, traditia din spatele brandului, performantele evidente in raport cu alte branduri, dar si datorita afectiunii pe care publicul larg, de toate varstele, o poarta Farmaciei inimii. Si, pentru a demonstra fidelitatea pentru valorile si traditiile tarii noastre, Catena a ales, in anul centenar, sa promoveze ia romaneasca, un simbol extrem de puternic in inimile romanilor.

Catena este reteaua de farmacii numarul 1 in retailul farmaceutic din Romania si cel mai cunoscut si apreciat brand romanesc de profil. Datorita actiunilor pozitive si a orientarii catre pacienti, Catena a devenit un reper fundamental in lumea medicala romaneasca, in ceea ce priveste calitatea si profesionalismul serviciilor oferite.

Aprecierea si increderea de care se bucura brandul Catena sunt dovedite si de premiile pe care reteaua de farmacii le-a primit in ultimii ani, printre care: Best Buy Award – Distinctie pentru farmacia cu cel mai bun raport calitate-pret din Romania; Trusted Brands – premiul pentru „Brandul de farmacii in care romanii au cea mai mare incredere”; Superbrands; Qudal – Lantul de farmacii nr. 1 din punct de vedere al calitatii produselor si serviciilor din Romania.  

In fotografie: Raluca Michailov, director general BP Publishing Media, editorul Forbes Romania, Alina Marinescu, director general Catena, si Otilia Ostrotki, director general Agentia Tonica Group.