Catena, premiata de Bursa de Valori, in cadrul proiectului „Made in Romania” 2019

Catena, premiata de Bursa de Valori, in cadrul proiectului „Made in Romania” 2019 Catena, premiata de Bursa de Valori, in cadrul proiectului „Made in Romania” 2019

Ultima actualizare: 15 mai 2019

Catena, lider al pietei romanesti de retail farmaceutic, a fost premiata de Bursa de Valori Bucuresti (BVB) in cadrul finalei proiectului „Made in Romania”, ajuns la cea de-a treia editie si a carui gala a avut loc pe 14 mai 2019.

In finala au fost selectate 15 companii romanesti, din circa 300 de firme inscrise in acest an. Cele 15 companii premiate de Bursa de Valori sunt considerate motoare ale economiei romanesti si cele mai bune „povesti de crestere” din Romania.

„Catena este lider pe piata de retail farma, cu peste 750 de unitati in multe dintre localitatile tarii, cu o campanie media percutanta, pe care cu siguranta cu totii o cunoasteti”, a fost prezentarea facuta de organizatori, in momentul premierii Catena.

„Multumim foarte mult pentru acest premiu, de care suntem onorati. Catena este o afacere stabila, romaneasca, gandita si creata cu oameni si pentru oameni. Suntem lider pe segmentul nostru de piata. Investim de foarte mult timp in dezvoltarea brandului, iar acest lucru ne-a propulsat in inimile romanilor si in inimile dumneavoastra. Experienta antreprenoriala de peste 20 de ani ne ofera stabilitate si suntem mandri de constructia creata. Va doresc succes tuturor!”, a declarat Alina Marinescu, director general Catena, la ridicarea distinctiei.

„Made in Romania” este un proiect unic al Bursei de Valori Bucuresti (BVB) lansat in scopul identificarii, promovarii si sustinerii celor mai bune povesti de crestere din Romania, motoare ale economiei romanesti. Totodata, pentru sprijinirea acestora pe tot parcursul unui an, pentru a le ajuta sa-si aduca afacerile la nivelul urmator, prin imbunatatirea transparentei, vizibilitatii si, cel mai important, castigand capitalul necesar pentru o crestere si dezvoltare ulterioara.

Prin programul „Made in Romania”, BVB doreste sa coalizeze in jurul sau cat mai multi antreprenori, consultanti si investitori, sa le ofere posibilitatea de a sta la aceeasi masa si, astfel, acestia sa poata lucra impreuna pentru dezvoltarea sustenabila a mediului de afaceri romanesc.

Programul a fost demarat de BVB in 2017, in premiera in istoria pietei de capital din Romania.