Catena sustine Happy Run Race for the Cure, editia a II -a

Catena sustine Happy Run Race for the Cure, editia a II -a Catena sustine Happy Run Race for the Cure, editia a II -a

Ultima actualizare: 6 iunie 2016

A mai ramas foarte putin timp pana la start-ul (Parcul Herastrau, intrarea Charles de Gaulle) celei de-a II-a editii a Happy Run  - Race for the Cure Romania, eveniment de renume mondial organizat de Fundatia Renasterea pe 4 iunie 2016, in. Este de fapt, cel mai mare si de succes eveniment de informare si de strangere de fonduri pentru sanatatea femeii, o sarbatoare a preventiei si invingerii cancerului de san.
 
Prima editie - Happy Run 2015 a reprezentat pentru Romania peste 1500 de participanti, dintre care 100 au fost paciente diagnosticate cu cancer. CATENA a fost desemnata  castigatoare la Categoria Companii si a primit Premiul pentru cea mai buna echipa, alaturi de Ambasada Italiei la Bucuresti (Categoria Ambasade) şi de cea a Liceului ''Jean Monet” (Categoria Licee).
 
 
In Bucuresti, evenimentul va avea urmatorul traseu: Parcul Herastrau/Pta Charles de Gaulle, Bd Maresal Prezan, Sos. Kiseleff, Pta Victoriei, Bd Aviatorilor.
 
Cursa este structurata pe trei categorii: 
 
5 km - competitie alergatori
 
Fitness Walk 5 km - plimbare persoane de toate varstele 
 
Fun Walk 1 km – plimbare
 
Se vor forma echipe, vor fi competitii intre scoli, ambasade si companii, iar cea mai numeroasa echipa, cea mai galagioasa si cea mai amuzant costumata vor fi premiate.
 
Fondurile stranse in cadrul acestui eveniment vor fi folosite pentru a acoperi costul de manopera pentru perucile din par natural, ce vor fi oferite pacientelor oncologice; sustinere psihologica pentru paciente, campanii de informare asupra importantei preventiei si a depistarii precoce a cancerului de san, sustinerea asociatiei de paciente Renasterea, oferirea de investigatii medicale gratuite 
 
Catena este sponsor Happy Run Race for the Cure Romania 2016, iar Senso Tv si Tonica sunt parteneri media ai acestui important eveniment.