Taffix spray nazal: protectie pana la 99,9% impotriva COVID-19

Taffix spray nazal: protectie pana la 99,9% impotriva COVID-19 Taffix spray nazal: protectie pana la 99,9% impotriva COVID-19

Ultima actualizare: 2 iulie 2021

taffix-spray-nazal-protectie-impotriva-COVID19

Virusurile care se transmit pe calea aerului patrund in organism in primul rand prin nas. Este esential pentru sanatatea dumneavoastra sa va protejati in acest sens, iar sprayul nazal Taffix este o alternativa excelenta. Trebuie clarificat faptul ca acest spray nazal nu trateaza boala, ci o previne. In situatia pandemiei de coronavirus, folosirea acestui spray nazal impreuna cu purtarea corecta a mastii a crescut nivelul de protectie impotriva virusului cu pana la 99,9% pentru o perioada de aproximativ cinci ore. Aceasta protectie incepe sa functioneze la aproximativ 50 de secunde de la administrarea in fiecare nara.

Este important de mentionat faptul ca sprayul nazal Taffix asigura protectie si impotriva variantelor agresive de SARS – Cov - 2, ca de exemplu tulpina sud – africana sau cea britanica. Studiul care confirma eficacitatea acestui spray nazal a fost dat publicitatii recent de catre compania producatoare, Nasus Pharma (Israel). Taffix este rezultatul muncii sustinute a unui grup de oameni de stiinta aflati in avangarda cercetarii medicale contemporane, Israel fiind statul care a reusit sa combata cu cel mai mare succes de pana acum pandemia de coronavirus. Cercetarea care a dus la aparitia acestui produs a implicat atat Universitatea din Haifa, Laboratorul Central de Virologie, cat si Departamentul de Sanatate Publica al Ministerului Sanatatii din Israel.


Taffix spray nazal: cum actioneaza si cum te ajuta?

Sprayul nazal Taffix este avizat de catre autoritatile medicale din Uniunea Europeana. Este un produs care se comercializeaza deja in 25 de tari, printre care Germania, Italia, Spania sau Franta. Un flacon contine aproximativ 200 de doze, o doza fiind necesara la fiecare aproximativ 5 ore. Administrarea Taffix va tine la distanta de problemele care ar putea sa apara atunci cand sunteti intr-un spatiu inchis, asa cum este de exemplu cazul celor care calatoresc cu trenuri, avioane sau transportul in comun. De asemenea, atunci cand mergeti la cumparaturi intr-un mall sau intr-un supermarket, sprayul nazal Taffix asigura o protectie suplimentara si eficienta.

In compozitia acestui spray nazal exista hipromeloza sub forma de pulbere, care se transforma intr-un gel atunci cand intra in contact cu mucoasa nazala. Acest gel formeaza o pelicula acida care scade pana la valoarea de 3,5 pH – ul din nas, valoare care reprezinta aproximativ jumatate din pragul minim de 6,5 – valoare care permite virusurilor sa ramana in stare activa. Cu alte cuvinte, Taffix spray nazal are capacitatea de a anihila intreaga familie de virusuri, inclusiv pe cele care au legatura cu gripa. Un efect surprinzator al administrarii acestui spray nazal este atenuarea rinitei pe care o declanseaza alergenii.

 

Taffix spray nazal previne infectia cu SARS – Cov - 2

Foarte important, asa cum am mentionat anterior, Taffix previne infectia cu SARS – Cov – 2, nu o vindeca! Anii 2020 si 2021 au fost marcati profund de pandemia de COVID – 19, motiv pentru care cercetatorii israelieni au incercat sa gaseasca o solutie cat mai repede. Oamenii au nevoie sa revina cat mai repede la modul de viata cu care se obisnuisera inainte de criza, asa ca Nasus Pharma a dezvoltat acest produs inovator. Sloganul campaniei, „you’re good to go” (in traducere „esti numai bun de plecare”) este unul, pe cat de optimist, pe atat de corect.

Taffix spray nazal reuseste sa blocheze virusurile din cavitatea nazala, impiedicandu-le sa patrunda in sistemul respirator si sa genereze infectii. Nu este un medicament, nu este un vaccin si nu produce anticorpi care sa lupte cu coronavirusul sau cu alti virusi. Taffix trebuie sa fie folosit inainte de a va expune unor medii cu risc ridicat de prezenta in aer a virusurilor. Poate fi vorba atat de scoala si cluburi sportive, cat si despre intalnirile cu multi membrii ai familiei sau cu mai multi prieteni.

Utilizarea corecta a unui spray nazal

Trebuie sa aveti in vedere ca specialistii nu recomanda sa folositi de mai mult de trei ori in fiecare zi sprayul nazal Taffix. Atunci cand sunteti acasa sau atunci cand nu va aflati in prezenta unor persoane care v-ar putea infecta, folosirea sprayului nu este necesara. Este un produs care poate fi utilizat si de catre adulti, si de catre sportivi, dar si de catre copiii care au implinit deja varsta de 12 ani. Taffix poate fi utilizat si impreuna cu alte tipuri de tratament, insa este important sa nu il folositi in situatia in care aveti sensibilitate la acid citric, celuloza, mentol sau clorura de benzalconiu.

In cazul copiilor care nu au implinit inca varsta de 12 ani, precum si in cazul gravidelor sau al femeilor care alapteaza, este nevoie de un consult medical in urma caruia sa se stabileasca daca este indicata folosirea sprayului nazal Taffix. Trebuie sa aveti grija ca sprayul sa fie folosit de o singura persoana pentru a evita o eventuala contaminare. Este indicat sa aruncati flaconul daca data de expirare este depasita sau daca au trecut sase luni de cand l-ati deschis. Apasati usor flaconul pentru a nu pulveriza pulbere in exces. Se poate sa simtiti furnicaturi sau o senzatie de arsura in nas dupa prima folosire, mai ales daca maucoasa nazala este inflamata sau sensibila. Daca senzatia nu dispare iar disconfortul se prelungeste, cereti cat mai curand ajutor medical.

Farmacistul Catena va recomanda:

Taffix Spray Nazal X 1 g

Taffix Spray Nazal X 1 g

Taffix ™ este utilizat pentru blocarea virusurilor…