Fii in forma maxima cu Obegrass

Fii in forma maxima cu Obegrass Fii in forma maxima cu Obegrass

Ultima actualizare: 23 iunie 2021

Te simti fara vlaga, pielea ta si-a pierdut stralucirea, iar abdomenul tau e balonat in ciuda tuturor eforturile depuse? E timpul sa-i oferi organismului ajutorul pe care-l asteapta: o cura cu Obegrass!

 

Supliment alimentar de ultima generatie, 100% natural, Obegrass are un mecanism de actiune complex, cu multiple beneficii asupra sanatatii, datorita ingredientelor alese in urma unui proces riguros de selectie.

 

Formula sa unica asociaza patru substante active care se completeaza si se potenteaza reciproc, si anume:

 

Fructo-oligo-zaharide (FOS) – fibre alimentare de  origine vegetala fermentabile, care echilibreaza flora intestinala, prin stimularea dezvoltarii bacteriilor Bifidus, acele bacterii prietenoase indispensabile functionarii corecte a sistemului imunitar. Pe langa faptul ca imbunatatesc digestia, prin optimizarea absorbtiei vitaminelor si mineralelor esentiale, potrivit mai multor studii recente, acestea au un rol important in combaterea unui sir lung de probleme de sanatate, intre care regasim mai multe tipuri de afectiuni ale pielii (dermatite, acnee, psoriazis), sindromul oboselii cronice, dar si cancerul de colon. In plus, prin incorporarea apei, ele cresc volumul si hidratarea scaunului.

 

Chitosan – un tip de fibre alimentare extrase din cochilia crustaceelor (crabi, creveti etc.) care, odata ajunse in tractul digestiv, se leaga de lipide, pe care le incorporeaza, formand o structura nedigerabila ce se elimina ca atare prin scaun.

 

Vitamina C – asigura un puternic efect antioxidant si sporeste eficienta chitosanului.

 

Resveratrol – extract din sambure de strugure Vitis Vinifera, recunoscut pentru proprietatile sale extraordinare de neutralizare a radicalilor liberi, pentru contributia semnificativa la scaderea nivelului colesterolului si trigliceridelor, precum si pentru protectia hepatica si cardiovasculara.

 

Aliat pretios al unui corp fara toxine

 

Lupta cu constipatia si balonarea este mult mai usoara cu Obegrass. Si asta pentru ca acesta ajuta la reglarea tranzitului intestinal de o maniera controlata, asigurand o eliminare eficienta a reziduurilor si toxinelor din corp. Detoxifierea reprezinta o etapa esentiala si in dietele care vizeaza scaderea in greutate. De asemenea, Obegrass sustine procesul de reducerea a proceselor de putrefactie si reduce absorbtia grasimilor din alimentele ingerate ceea ce inseamna o functionare mai buna a colonului.

 

Cand apar rezultatele

 

Primele efecte pot fi observate chiar din primele saptamani de administrare. Acestea decurg din impactul pozitiv asupra tranzitului intestinal: se modifica numarul si frecventa scaunelor, dipar senzatia de disconfort abdominal, de balonare si constipatia. Te simti mai usor la propriu si la figurat. Toate acestea pot fi accelerate daca alegi sa urmezi o dieta echilibrata, sa te hidratezi suficient si sa practici cu regularitate un set minim de exerctii fizice.

 

Cat de sigur este Obegrass?

 

Produs in conformaitate cu cele mai inalte standarde farmaceutice internationale, Obegrass are efecte demonstrate stiintific de studii clinice. Evaluarea facuta de catre institute de renume mondial – Consiliul Superior pentru Igiena Publica si Academia Nationala de Medicina din Franta – confirma siguranta consumului acestuia fara riscul de intoleranta digestiva. Asadar, Obegrass nu are efecte secundare si nici nu provoaca reactii adverse.

 

Cat timp poti lua Obegrass?

 

Pentru cresterea eficientei, Obegrass e indicat sa se ia in cicluri de 3-4 luni, de 2 ori pe an, insa fara depasirea dozei zilnice recomandate de 1 pliculet, cu 10 minute inainte de fiecare masa (maximum 3 pliculete pe zi). Se recomanda o hidratare corespunzatoare pentru maximizarea efectelor.