Noul GinkoPrim Max acum cu formula imbunatatita

Noul GinkoPrim Max acum cu formula imbunatatita Noul GinkoPrim Max acum cu formula imbunatatita

Ultima actualizare: 23 iunie 2021

GinkoPrim Max – maxim de efect cu o tableta pe zi 

 

Noul GinkoPrim Max are o concentratie mai mare de extract de Ginkgo biloba. Substantele active oferite in cantitate ideala au caracteristici unice si beneficii importante pentru corpul nostru. Ginkgo biloba sprijina circulatia venoasa, contribuind in mod semnificativ la mentinerea performantei creierului, inlaturand problemele de reamintire aparute odata cu trecerea anilor. De asemenea, circulatia imbunatatita combate eficient senzatia de maini si picioare reci.
 
Cel de-al doilea element benefic pentru functia si performanta mentala il constituie Magneziul. Acest mineral este important si pentru ca are efecte benefice asupra sistemului nervos si muscular. Nivelul scazut de Magneziu este asociat cu multe afectiuni cronice care, daca sunt neglijate, pot duce la complicatii serioase pentru sanatate. 
 
Datorita efectelor sale favorabile pentru functia cognitiva, Zincul a fost adaugat in formula noului GinkoPrim Max. Acest mineral se gaseste in concentratii mari in zona hipocampusului, portiunea din creier responsabila pentru memorie si stare de spirit. Carentele de zinc pot ingreuna activitatea neuronala, ducand la aparitia unor comportamente anormale precum iritabilitatea sau chiar accesele de furie. Asigurarea unui aport adecvat de Zinc constituie un pas important spre imbunatatirea starii mintale.
 

Beneficiile oferite de GinkoPrim Max

 

Senzatia de maini si picioare reci impreuna cu problemele de reamintire pot fi semne ale unei circulatii deficitare. Este normal ca aceasta senzatie de raceala sa apara la oricine atunci cand se afla intr-un mediu cu temperaturi scazute, insa, daca problema persista, trebuie luate masuri.  

 
Formula imbunatatita a noului GinkoPrim Max contribuie in mod benefic asupra circulatiei periferice a organismului nostru, inlaturand senzatia de maini si picioare reci si imbunatatind memoria. Ginkgo biloba contribuie la imbunatatirea memoriei prin stimularea circulatiei la nivelul creierului. Magneziul este important pentru inima, organul responsabil de pomparea sangelui in organism si implicit de calitatea circulatiei periferice. Zincul ajuta la mentinerea sanatatii creierului si combate afectiunile care pot aparea la acest nivel.
 
Astfel, GinkoPrim Max este un produs cu eficienta dovedita care ofera un maxim de efect cu o singura tableta pe zi.