Proenzi ArtroStop Rapid+ mentine sanatatea articulatiilor

Proenzi ArtroStop Rapid+ mentine sanatatea articulatiilor Proenzi ArtroStop Rapid+ mentine sanatatea articulatiilor

Ultima actualizare: 23 iunie 2021

Proenzi ArtroStop Rapid+ este dedicat sanatatii articulatiilor

Proenzi ArtroStop Rapid+ este un supliment alimentar. Contine cele mai importante ingrediente cu efecte benefice pentru articulatii precum Boswellin (extract de Boswellia serrata), Vitamina C, glucozamina, condroitina si colagen de tip II.

Boswellia serrata este o planta cunoscuta in lumea medicinei si a tratamentelor naturiste pentru caracteristicile ei analgezice, antiinflamatorii, calmante si sedative. In interiorul organismului, acest extract contribuie la mentinerea sanatatii, elasticitatii si flexibilitatii articulatiilor.

Vitamina C ajuta la formarea colagenul gasit in Proenzi ArtroStop Rapid+ si contribuie la buna functionare a oaselor si cartilajelor. Pe langa faptul ca ajuta la sintetizarea colagenului este si un antioxidant puternic. Aceasta vitamina are un rol important in reducerea durerii si inflamarii aparute dupa antrenamente. De asemenea, vitamina C contribuie la o mai buna recuperare dupa exercitiile solicitante.

Proenzi ArtroStop Rapid+ este eficient si inovator

Glucozamina si condroitina sunt parte integranta a structurii cartilajelor articulare si ale altor tesuturi conjunctive. Cartilajul actioneaza ca un tampon intre oasele ce formeaza o articulatie. De sanatatea cartilajului depinde starea noastra de bine atunci cand facem miscare si nu numai. Glucozamina este o substanta naturala gasita in cochilia scoicilor si este foarte bine absorbita de organism. Condroitina se gaseste si ea in forma naturala in cartilajul de rechin sau de bovine. In combinatie, aceste doua substante sunt ideale pentru a fi administrate ca supliment alimentar pentru articulatii, datorita efectelor lor benefice. Sulfatii de condroitina si glucozamina sunt administrati pacientilor care sufera de osteoartrite pentru reducerea durerilor articulare. Unele studii arata ca aceste substante diminueaza durerea si imbunatatesc performantele articulatiilor.

Colagenul de tip II este este o componenta de baza a cartilajelor articulare. Este recomandat mai ales in cazurile de suprasolicitare mecanica a articulatiilor intalnita in cazurile de munca fizica solicitanta, sport, greutate in exces etc.

O tableta de trei ori pe zi de Proenzi ArtroStop Rapid+  ajuta la mentinerea sanatatii, elasticitatii si flexibilitatii articulatiilor. Se recomanda administrarea pe o perioada de minim 3 luni, pentru eficienta optima.