Incepe Stagiunea Estivala a Teatrului de Revista „Constantin Tanase”, proiect sustinut de Catena

Incepe Stagiunea Estivala a Teatrului de Revista „Constantin Tanase”, proiect sustinut de Catena Incepe Stagiunea Estivala a Teatrului de Revista „Constantin Tanase”, proiect sustinut de Catena

Ultima actualizare: 15 iulie 2019

Unul dintre cele mai importante proiecte artistice ale acestei veri, Stagiunea Estivala a Teatrului de Revista „Constantin Tanase”, ce va avea loc la Teatrul de Vara „Herastrau”, si-a deschis portile! Evenimentul, sustinut si in acest an de Farmacia inimii – Catena, prin Programul „Catena pentru Arta”, este o veritabila parada a celor mai valoroase si de succes spectacole din repertoriul actual al celebrei institutii de cultura care aniverseaza 100 de ani de la infiintare. In cadrul programului „Catena sustine Teatrul Romanesc”, dar si cu ocazia aniversarii a 20 de ani de existenta pentru Catena si 100 de ani de la inaugurarea primului teatru de revista, clientii fideli ai farmaciilor Catena obtin invitatii duble, gratuite, in perioada 12 iulie – 2 august 2019, la reprezentatiile sustinute de cei mai indragiti artisti: Alexandru Arsinel, Vasile Muraru si Valentina Fatu, Adrian Enache, Alexandru Lulescu, Ana Maria Donosa, Oana Sarbu, Alin Ghorghisan s.a.m.d. In plus, spectatorii se vor putea bucura si de spectaculosul ansamblu de balet si de orchestra Teatrului de Revista „Constantin Tanase”, dirijata de Dan Dimitriu.
 
Reprezentatiile, ce nu trebuie ratate, vor avea loc la Teatrul de Vara Herastrau, in fiecare zi de vineri, incepand cu orele 20.00, accesul efectuandu-se pe la intrarea in Parcul Herastrau, zona Arcul de Triumf:
 
• Vineri 12 iulie 2019, ora 20:00 spectacolul muzical – umoristic „HAI, HAI ROMANIA!”
• Vineri 19 iulie 2019, ora 20:00 spectacolul de revista „HAI, ZAMBESTE!”
• Vineri 26 iulie 2019, ora 20:00 spectacolul de divertisment „AER BUN! DE HERASTRAU!”
• Vineri 2 august 2019, ora 20:00 spectacolul muzical – umoristic „PIEI, DRACE!”
 
Coregrafia baletului Teatrului de Revista „Constantin Tanase” este semnata de Cornel Popovici, iar scenografia apartine Anei Iulia Popov.
 
Prin traditie, partener al acestui proiect cultural-artistic este Programul „Catena pentru Arta”, iar parteneri media sunt Tonica Group si Senso TV. Cu ajutorul programului „Catena sustine Teatrul Romanesc”, mii de clienti ai farmaciilor Catena au avut si au si in acest an ocazia sa petreaca momente de neuitat alaturi de artistii Teatrului de Revista „Constantin Tanase”, la superba gradina de vara, care este si cea mai moderna din tara. Catena sustine permanent evenimentele organizate de Teatrul de Revista „Constantin Tanase”, pentru ca acestea reprezinta un etalon in peisajul artistic al Romaniei, datorita calitatilor impresionante ale artistilor si ca urmare a calitatii indubitabile a spectacolelor.