Baylis & Harding Royale Bouquet Set sapun lichid si lotiune de maini Flori de lamaie & trandafir alb

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Baylis & Harding Royale Bouquet Set sapun lichid si lotiune de maini Flori de lamaie & trandafir alb - Catena

Set Cadou Baylis & Harding Royale Bouquet sapun lichid si lotiune maini Flori de lamaie & trandafir alb, set de produse cosmetice esentiale pentru ingrijirea si rasfatul zilnic, ce poate reprezenta un cadou special, plin de rafinament, ideal pentru orice ocazie.

Set cadou Baylis & Harding Royale Bouquet ce contine:

  • Sapun lichid 300ml;
  • Lotiune de maini si corp 300ml.

 

Sapun Lichid - Baylis & Harding Royale Bouquet Flori de lamaie & trandafir alb produs de ingrijire personala cu proprietati hidratante si o aroma relaxanta, romantica, luxoasa si sofisticata de floare de lamai si trandafir alb, ce curata cu blandete mainile, lasand pielea proaspata si catifelata. Textura cremoasa creeaza o spuma densa, iar formula delicata e ideala pentru toate tipurile de piele, prevenind uscarea si oferind in acelasi timp o adevarata experienta de aromoterapie. Sticla eleganta cu motive florale este prevazuta cu o pompa pentru dozare usoara a produsului si poate reprezenta un obiect decorativ ideal pentru baie

Lotiune de Maini si Corp - Baylis & Harding Royale Bouquet Flori de lamaie & trandafir alb: produs de ingrijire personala cu o aroma relaxanta, romantica, luxoasa si sofisticata de floare de lamai si trandafir alb, cu o formula hidratanta ce hraneste pielea in profunzime, lasand-o neteda, supla si catifelata. Sticla eleganta cu motive florale este prevazuta cu o pompa pentru dozare usoara a produsului si poate reprezenta un incantator obiect decorativ.

 

 

 

 


PRODUSE RECOMANDATE


CELE MAI RECENTE ARTICOLE