Bio-Sun R 10 capsule

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Bio-Sun R 10 capsule - Catena

Bio-Sun R este recomandat pentru repopularea tractului intestinal cu specii bune de bacterii, fiind un probiotic foarte eficient. Reface sanatatea intestinului si protejeaza organismul stimuland atat imunitatea generala cat si pe cea locala.

Cele patru bacterii selectionate pe care le are in compozitie ajuta la mentinerea unei flore intestinale normale. Se poate administra in acelasi timp cu antibioticul si are rol in inhibarea dezvoltarii bacteriilor cu potential patogen. Contine un factor UNIC de crestere care stimuleaza dezvoltarea bacteriilor benefice florei intestinale proprie fiecarui organism. Contine Saccharomyces boulardii, cea mai studiata tulpina probiotica pe tractul respirator

Suplimentul alimentar Bio-Sun R este un produs simbiotic, un amestec natural de probiotice biologic active si prebiotice functionale..

Complexul aduce un dublu beneficiu, un efect probiotic, prin facilitarea proliferarea bifidobacteriilor (bacterii protectoare) si un efect prebiotic, prin producerea unui factor de crestere a acestora, efect influentat de Bacillus mesentericus.

Bio-Sun are un efect rapid si direct, reface flora intestinala saprofita din intestinul subtire si colon, normalizeaza tranzitul intestinal si protejeaza intregul intestin de colonizarea cu bacterii potential patogene.

Indicatii

  • Multiplicarea bacteriilor benefice si restaurarea florei intestinale normale
  • Tulburari minore de tranzit intestinal
  • Intoleranta la lactoza
  • Stari post-operatorii

 

CELE MAI RECENTE ARTICOLE