Test rapid antigen COVID 19 LanSionbio saliva tip acadea

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Test rapid antigen COVID 19 LanSionbio saliva tip acadea - Catena

Test antigen Covid-19 din saliva, foarte usor de efectuat. In doar 10 minute, acest test rapid Covid-19 determina prezenta antigenului Covid-19 in saliva. Detecteaza si variantele COVID Delta si COVID OMICRON.

Testul rapid Covid-19 are un colector de saliva, asemanator cu o acadea, prevazut cu un burete ce se introduce in gura. Colectorul se atasaseaza la caseta de testare. Testul Covid-19 are doar 2 componente si in 2 pasi se obtine rezultatul. 
 
  • Pregatirea - spalati-va mainile si indepartati accesoriile din trusa de testare. Cititi cu atentie manualul de utilizare al acestui test antigen Covid-19. Scoateti banda de testare din punga sigilata si indepartati capacul;
  • Colectarea probelor si testarea - atasati bucata de bumbac la capatul frontal al benzii de testare. lntroduceti dispozitivul in cavitatea bucala si tineti sub limba timp de aproximativ 3 minute, timp in care linia albastra de control apare in fereastra de reactie.

 

Scoateti dispozitivul, puneti capacul, asteptati 12 minute, apoi cititi rezultatele.

CONTINUT TEST COVID-19:

  • 1 kit de TESTARE COVID-19 intr-o punga sigilata cu desicant,
  • 1 Prospect inclus.

 

Prelevarea probelor si interpretarea rezultatelor trebuie facuta doar de catre personal medico-sanitar calificat.

Produsul are marcaj CE si se afla in baza de date a dispozitivelor medicale de diagnostic in vitro a Comisiei Europene. Pentru uz profesional.

 

 

CELE MAI RECENTE ARTICOLE