Naturalis ArtroSuport gel emulsionat, 100 g

Al doilea la jumatate de pret
Naturalis ArtroSuport gel emulsionat, 100 g
Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia
Cumpara online de la partener

Naturalis ArtroSuport gel emulsionat, 100 g - Catena

ArtroSuport gel emulsionat este un dispozitiv medical care se aplica topic si are ca efect reducerea durerii si a rigiditatii musculare. ArtroSuport destinde musculatura incordata si contractata, calmeaza durerea acuta de origine reumatica, prin producerea unui efect intens de incalzire la nivelul zonei afectate. ArtroSuport contine Salicilat de metil din uleiul de Gaultheria procumbens, care are efect rubefiant si intensifica circulatia sanguina din capilare, oferind o senzatie placuta si intensa de caldura. Camforul accentueaza senzatia de caldura produsa de salicilatul de metil. Efectul analgezic al produsului este sustinut de prezenta unor extracte vegetale cu efect dovedit clinic in tratamentul afectiunilor reumatice (extract de gheara diavolului si arnica).
ArtroSuport poate fi eliberat fara prescriptie medicala.
 
Indicatii ArtroSuport gel emulsionant:
In caz de durere  si  rigiditate  musculara, inclusiv  durerea  din  lumbago, torticolis  sau  durerile  musculare  din  raceala  si gripa: contribuie la diminuarea durerii 
In caz de febra  musculara  dupa activitati  sportive  sau  efort  fizic  solicitant: efectul de incalzire locala stimuleaza circulatia sanguina si reduce contractura musculara
Pentru reducerea durerilor reumatice  acute (artroze ale mainilor, picioarelor  si  genunchilor, spondilita   anchilozanta  etc.)
 
Beneficii ArtroSuport gel emulsionant:
Intensifica microcirculatia la nivelul pielii si produce o senzatie placuta de incalzire   
Calmeaza durerea si rigiditatea musculara
Relaxeaza musculatura  tensionata si contractata
Sustine recuperarea  musculara dupa exercitiile fizice sau efort fizic intens 
Amelioreaza  durerea  acuta din afectiunile reumatice
Nu contine conservanti
 
Mod de utilizare ArtroSuport gel emulsionant:
Adulti si copii peste 12 ani: ArtroSuport, gel emulsionat se aplica de 2 - 3 ori  pe  zi  la  nivelul zonei dureroase sau ori de cate ori este nevoie. 
Doza administrata la fiecare aplicare variaza in functie de suprafata zonei afectate, fiind de aproximativ 2 - 4 g gel (corespunzator la aproximativ 5 - 10 cm gel).
Aplicarea produsului se face numai pe tegumentul intact.

CELE MAI RECENTE ARTICOLE