Naturalis ArtroSuport gel emulsionat X 100 g

3 la preČ› de 2
Naturalis ArtroSuport gel emulsionat X 100 g
Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Naturalis ArtroSuport gel emulsionat X 100 g - Catena

ArtroSuport gel emulsionat este un dispozitiv medical care se aplica topic si are ca efect reducerea durerii si a rigiditatii musculare. ArtroSuport destinde musculatura incordata si contractata, calmeaza durerea acuta de origine reumatica, prin producerea unui efect intens de incalzire la nivelul zonei afectate.
 
ArtroSuport contine Salicilat de metil din uleiul de Gaultheria procumbens, care are efect rubefiant si intensifica circulatia sanguina din capilare, oferind o senzatie placuta si intensa de caldura. Camforul accentueaza senzatia de caldura produsa de salicilatul de metil. Efectul analgezic al produsului este sustinut de prezenta unor extracte vegetale cu efect dovedit clinic in tratamentul afectiunilor reumatice (extract de gheara diavolului si arnica).
 
ArtroSuport poate fi eliberat fara prescriptie medicala.
 

Indicatii ArtroSuport gel emulsionant

In caz de durere si rigiditate musculara, inclusiv durerea din lumbago, torticolis sau durerile musculare din raceala si gripa: contribuie la diminuarea durerii.
 
In caz de febra musculara dupa activitati sportive sau efort  fizic solicitant: efectul de incalzire locala stimuleaza circulatia sanguina si reduce contractura musculara.
 
Pentru reducerea durerilor reumatice acute (artroze ale mainilor, picioarelor si genunchilor, spondilita anchilozanta, etc.).
 

Beneficii ArtroSuport gel emulsionant

 • Intensifica microcirculatia la nivelul pielii si produce o senzatie placuta de incalzire;
 • Calmeaza durerea si rigiditatea musculara;
 • Relaxeaza musculatura  tensionata si contractata;
 • Sustine recuperarea  musculara dupa exercitiile fizice sau efort fizic intens;
 • Amelioreaza  durerea  acuta din afectiunile reumatice;
 • Nu contine conservanti.
 

Mod de utilizare ArtroSuport gel emulsionant

Adulti si copii peste 12 ani: ArtroSuport, gel emulsionat se aplica de 2 - 3 ori pe zi la nivelul zonei dureroase sau ori de cate ori este nevoie. 
 
Doza administrata la fiecare aplicare variaza in functie de suprafata zonei afectate, fiind de aproximativ 2 - 4 g gel (corespunzator la aproximativ 5 - 10 cm gel).
 
Aplicarea produsului se face numai pe tegumentul intact.
 

ArtroSuport gel - Categoria “Produse topice - Sistem osteoarticular” 

Studiu realizat online, de Exact Business Solutions pe 23 de categorii. In categoria “Produse topice - Sistem osteoarticular”, esantionul a fost de 536 respondenti din mediul urban, utilizatori de internet, intre 18 si 65 de ani. Eroarea maxima de esantionare este +/- 4.2%. Studiul a avut loc in perioada 10.03.2022 – 18.04.2022. Criteriile de evaluare au fost: inovatie, atractivitate, intentie de cumparare. Criteriile de evaluare nu au avut in vedere calitatea, compozitia, disponibilitatea ori alte caracteristici ale produsului in afara celor anterior indicate. Produsele castigatoare au fost votate de catre consumatori dintre produse similare in categorie. Detalii pe www.produsulanului.com.

 

CELE MAI RECENTE ARTICOLE

 • De ce trosnesc genunchii? Cauze si remedii
  De ce trosnesc genunchii? Cauze si remedii

  Atunci cand remarcati ca va trosnesc genunchii, inseamna ca exista o problema la nivelul articulatiei. Trebuie sa aveti in vedere faptul ca articulatia genunchiului este printre cele mai mari si mai complexe…

 • Catena Racing Team, Campioana la Medical&Pharma Football Cup 2022
  Catena Racing Team, Campioana la Medical&Pharma Football Cup 2022

  Echipa Catena Racing Team a castigat Medical&Pharma Football Cup, competitie ce se adreseaza jucatorilor amatori de fotbal din companiile ce activeaza in domeniul medical si farmaceutic din Romania.…

 • Boala Lyme - Cum ne protejam de capuse in sezonul cald?
  Boala Lyme - Cum ne protejam de capuse in sezonul cald?

  Boala Lyme (sau borelioza) este o afectiune infectioasa provocata de bacteriile Borrelia burgdorferi. Bacteria este transportata si transmisa catre oameni prin muscatura de capusa. Pentru a transmite…

 • Cele mai comune boli infectioase vara
  Cele mai comune boli infectioase vara

  Pentru majoritatea oamenilor, lunile calde de vara inseamna excursii la plaja, zile petrecute la piscina, drumetii si gratare. Uneori, insa, toate distractiile specifice anotimpului cald pot fi perturbate…