Foramen Gel Junior pasta dinti pentru copii X 50ml

3 la pret de 2
Foramen Gel Junior pasta dinti pentru copii X 50ml
Oferta valabila in perioada 1-31 martie 2024. Nu se cumuleaza cu beneficiile cardului Catena.
Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Foramen Gel Junior pasta dinti pentru copii X 50ml - Catena

Foramen Gel Junior este o pasta de dinti pentru copii, sub forma de gel, cu aroma delicioasa de capsuni, care contribuie la intarirea smaltului dentar si ingrijirea gingiilor.
 
Pasta de dinti este esentiala pentru o buna sanatate orala, pentru pastrarea unei danturi sanatoase si pentru a tine cariile la distanta. Inca din copilarie este important ca cei mici sa isi stabileasca un ritual zilnic de ingrijire a danturii, ritual care consta in spalarea dintilor de doua ori pe zi, dimineata si seara, cu o pasta dinti pentru copii bogata in ingrediente protectoare si cu efect anti carie. 
 
Pasta de dinti copii Foramen Gel Junior contine calciu si fluor in cantitati special formulate pentru nevoile celor mici. Calciul este un ingredient esential din structura oaselor si a dintilor, contribuind la mentinerea integritatii acestora. Pasta de dinti copii Foramen este bogata in calciu si, pe langa acest mineral, contine fluor, ingredient esential care lupta impotriva aparitiei cariilor si ajuta la intarirea smaltului dentar. 
 

Beneficii Pasta de dinti copii Foramen Gel Junior

  • Intareste smaltul dentar;
  • Lupta impotriva aparitiei cariilor;
  • Ajuta la mineralizarea dintilor si la mentinerea sanatatii lor;
  • Are o formula blanda si o aroma delicoasa de capsuni;
  • Contine: Fluorura de sodiu 0,112%.
 

CELE MAI RECENTE ARTICOLE