LA CABINE flash hair TOTAL REPAIR fiola pentru par, 5 ml

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

LA CABINE flash hair TOTAL REPAIR fiola pentru par, 5 ml - Catena

Aceasta fiola tratament este perfecta pentru parul deteriorat. Hidrateaza, inmoaie si hraneste parul. Sigileaza firele de par si mentine culoarea.

INGREDIENTE CHEIE

Formula cu ulei abisinian imbunatateste aspectul natural al parului, redandu-i stralucirea si catifelarea, prevenind in acelasi timp deteriorarea provocata de soare.

Complexul de uleiuri de avocado, floarea-soarelui, macadamia si macese asigura hidratarea, catifelarea si repararea cuticulelor.

Uleiul de tsubaki furnizeaza, de asemenea, substante nutritive, prevenind oxidarea si deteriorarea parului, in timp ce il inmoaie. Este perfect pentru reducerea incretirii si combaterea firelor despicate.

Instructiuni:

Agitati inainte de utilizare. Rupeti fiola cu grija si puneti o cantitate generoasa de produs in palma. Apoi, aplicati pe parul umed sau uscat, de la radacini pana la varfuri, de preferinta noaptea. Pieptanati ca de obicei. Nu clatiti.

Utilizare zilnica pentru par deteriorat.

Formula leave-in (nu se clateste)

Atentie: Evitati contactul direct cu ochii. In cazul contactului accidental cu ochii, clatiti bine cu apa. Nu ingerati. A nu se lasa la indemana copiilor.

 

CELE MAI RECENTE ARTICOLE