HemoTreat H asigura 97% eficienta in tratarea hemoroizilor

HemoTreat H asigura 97% eficienta in tratarea hemoroizilor HemoTreat H asigura 97% eficienta in tratarea hemoroizilor

Ultima actualizare: 02 august 2022

Hemotreat H supozitor si Hemotreat H unguent sunt dispozitive medicale notificate la Agentia Natională a Medicamentului, cu o experientă de 7 ani pe piata din Romania si cunoscute in Europa, America si Asia. 

HemoTreat H a fost brevetat in urma unui studiu de farmacodinamica si a unui studiu clinic. Varsta medie a pacientilor din studiu de cercetare a fost de 46,8 ani, cu o preponderenta a bolii hemoroidale intre 40 si 60 ani si cu un varf de incidenta pentru decada de varsta 50-60 de ani. Un procent de 69,45% au fost de sex feminin, in timp ce sexul masculin a reprezentat un procent de doar 30,55%. Un fapt important este acela ca 75% dintre pacienti prezentau antecedente hemoroidale, evidentiind caracterul cronic si recidivant al bolii, cunoscuta fiind evolutia bolii hemoroidale prin pusee de acutizare. Un procent de 52,78% dintre pacienti au prezentat antecedente heredo-colaterale, constatandu-se ca persoanele mai tinere prezentau preponderent antecedente familiale. Referitor la simptomatologie, simptomul preponderent a fost durerea (72,22%), urmat de pruritul anal, (61,11%), de rectoragii (61,11%) si de prezenta anusului umed (33,33%). S-a constatat că in momentul primei examinari, pre-terapeutica, cei mai multi pacienti aveau hemoroizi de gradul II (72,22%), urmati de cei cu hemoroizi de gradul I (16,66%) si de cei cu hemoroizi de gradul III (11,12%).

Referitor la rezultatele terapeutice, conform celor declarate de pacienti, precum si in urma examinarilor clinice a reiesit ca 88,46% dintre pacienti au raportat atenuarea semnificativa a durerilor pana la disparitia completa a acestora, 72,22% au raportat diminuarea pana la atenuarea pruritului, 88,88% dintre pacientii care prezentau inflamatia acută a hemoroizilor au raportat diminuarea semnificativa a tumefactiei si a durerilor locale iar 50% dintre pacientii care prezentau rectoragii au raportat oprirea sangerarilor la o luna, iar la 3 luni, 82% dintre pacienți nu mai prezentau sangerari. Facem mentiunea ca dupa controlul de evaluare de la 3 luni, marea parte a pacientilor nu a mai revenit pentru controalele ulterioare.

Tratamentul a fost considerat eficient de 97,22% dintre pacienti, constatand diminuarea simptomelor si imbunatatirea calitatii vietii, in timp ce doar un singur pacient, cu hemoroizi interni de gradul III asociat cu hemoroizi externi, pacient greu compliant, a sustiunt că tratamentul este ineficace (2,78%). Poate cel mai important aspect este acela ca niciun pacient nu a prezentat reactii adverse sau intoleranta la produs. Din studiile efectuate nu au reiesit eventuale contraindicatii, singura contraindicatie dedusa fiind reprezentata de intoleranta pacientului fata de unul dintre constituentii produsului.

Cum actioneaza Hemotreat H?

HemoTreat H tonifiaza peretele vascular, redandu-i elasticitatea si imbunatatind circulatia venoasa, ceea ce duce la micsorarea calibrului vasului, deci implicit la remisia hemoroizilor si a simptomelor acestora. Totodata, reduce inflamatia peretelui vascular si reface elasticitatea peretelui ano-rectal care potentează astfel intoarcerea venoasa, facilitand îngustarea lumenului venelor hemoroidale, pana la disparitia dilatatiei hemoroidale.

Cui se adreseaza Hemotreat H?

HemoTreat H se adreseaza tuturor pacientilor care sufera de boala hemoroidala, gradele I-III in scop curativ si gradul IV in scop de regresie catre un stadiu inferior. Contraindicatii au doar persoanele care sunt alergice la unul dintre constituentele produsului Hemotreat H.

Cum se administreaza Hemotreat H?

Produsele HemoTreat sunt disponibile atat sub forma de unguent cat si sub forma de supozitor, administrabile perianal sau intrarectal, de două ori pe zi, timp de 7-14 zile, in functie de evolutia simptomelor si de vechimea afectiunii.

Care sunt avantajele produselor Hemotreat H?

• sunt usor de administrat

• trateaza atat hemoroizii interni cat si pe cei externi

• nu prezinta toxicitate sistemica

• au o absorbtie foarte buna

• calmarea imediata a simptomelor

• nu prezinta contraindicatii

• sunt produse sigure, certificate în România

• reduc semnificativ rata sangerarilor si a simptomelor bolii hemoroidale.

Ca o concluzie finala, produsele HemoTreat H sunt sigure, usor de administrat, usor de tolerat de pacienti, fara reactii adverse, fara contraindicatii absolute, cu o eficacitate foarte buna, care pot fi administrate in toate formele bolii hemoroidale, avand o larga aplicabilitate.

 

Autor: Prof. Dr. Valeriu Ardeleanu

Specializări: Chirurgie generala

Chirurgie oncologica

Chirurgie plastica, estetica si microchirugie reconstructiva

 

Farmacistul Catena va recomanda:

 HemoTreat unguent X 50 ml

HemoTreat unguent X 50 ml

HemoTreat reprezinta unul dintre cele mai eficiente…

HemoTreat H X 12 supozitoare

HemoTreat H X 12 supozitoare

Supozitoare pentru hemoroizi HemoTreat H   Proprietati:…