Imunitate crescuta prin protejarea sistemului digestiv!

Imunitate crescuta prin protejarea sistemului digestiv! Imunitate crescuta prin protejarea sistemului digestiv!

Ultima actualizare: 22 iunie 2021

 

 

În această perioadă, traversăm o criză fără precedent, care a produs efecte în toate sferele: sociale, economice, umane. Incertitudinea, teama și nesiguranța cu care ne confruntăm, în aceste zile, pot lăsa urme mai adânci decât ne putem imagina, dacă nu învățăm să controlăm stresul inevitabil, dealtfel. Când creierul percepe stimuli de stres, organismul începe să activeze funcțiile responsabile “supraviețuirii”, de exemplu, inima, respirația, adrenalina etc., luând din energia destinată regenerării celulare. În această luptă, pierde sistemul imunitar, iar un sistem imunitar precar înseamnă risc de îmbolnăvire crescut.

Sistemul digestiv funcțional, aliat al imunității

Avem 200-600 de milioane de neuroni ce formează sistemul nervos enteric, o rețea complexă, parte componentă a sistemului digestiv, cu funcție de coordonare alături de flora intestinală a „laboratorului de chimie" privind digestia alimentelor. Avem sute de miliarde de bacterii din câteva sute până la o mie de specii, care formează flora sau microbiota intestinală și populează tubul digestiv la naștere, formând o relație simbiotică cu organismul-gazdă. Flora intestinală este esențială întrucât, de cele mai multe ori, organismul-gazdă n-ar putea supraviețui fără ajutorul bifidobacteriilor, prima consecință semnificativă fiind asupra scăderii imunității.

Astfel, cel de-al „doilea creier" al organismului nostru ne ajută să avem o imunitate crescută (rezistență la infecții, virusuri) și o stare optimă de sănătate prin metabolizarea corectă a nutrienților.

Ce putem face pentru protejarea sistemului digestiv?

Pe lângă alimentația echilibrată recomandată de specialiști este important să ne ajutăm organismul cu aport suplimentar de nutrienți de tipul fibrelor și antioxidanților. În plus, acum mai mult ca niciodată, trebuie să fim mai atenți cu administrarea antibioticelor, să prevenim abuzul și consumul nejustificat al acestora și să învățăm tehnici de reducere a stresului și anxietății.

Cercetătorii spanioli ne propun soluția optimă de protejare a sistemului digestiv prin asocierea naturală de fibre și antioxidanți. Obegrass ne aduce beneficii majore prin reglarea tranzitului, reducerea, chiar eliminarea proceselor de putrefacție, refacerea și menținerea unei flore intestinale optime și, implicit, creșterea imunității organismului.

Nutrienţi, Prebiotice, Antioxidanți pentru imunitate crescută în Obegrass

Obegrass susține sistemul digestiv protejând microbiota printr-o triplă acțiune: vitamina C și resveratrolul cresc imunitatea, complexul de fibre cu efect prebiotic precum fructo-oligo-zaharidele și chitosanul ajută la echilibrarea florei intestinale și reglarea tranzitului!

Prin acțiunea sinergică a compușilor săi, Obegrass ajută la creșterea capacității de adaptare și a imunității prin stimularea selectivă a creșterii și activității bifidobacteriilor de la nivelul colonului, asigurând totodată și creșterea absorbției calciului!

Cu ingrediente sale naturale, putem administra Obegrass chiar și în cure prelungite atât preventiv în cazul folosirii antibioticelor sau predispoziției la tulburări de tranzit, creșterii în greutate, oboselii cronică, cât și adjuvant la terapiile medicamentoase în cazul reducerii consumului de laxative, bolilor cronice, etc pentru că nu are efecte secundare, reacții adverse sau interacțiuni medicamentoase. Astfel, 1 pliculeț, administrat cu 10 minute înainte de masă, dizolvat într-un pahar cu apă ne ajută să ne protejăm sistemul digestiv și să ne menținem imunitatea și sănătatea.

Farmacistul Catena va recomanda:

Obegrass X 30 plicuri

Obegrass X 30 plicuri

Obegrass este un supliment alimentar natural care…