Iridina umectant, picaturi oftalmice pentru ochi uscati si obositi, 10 ml, 1+1 cadou

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Iridina umectant, picaturi oftalmice pentru ochi uscati si obositi, 10 ml, 1+1 cadou - Catena

Iridina umectant picaturi oftalmice pentru ochi uscati si obositi - este o solutie oftalmica sterila cu efect hidratant si lubrifiant, care contine acid hialuronic sare sodica 0,4% de origine biotehnologica, cu masa moleculara mare.
 
Acidul hialuronic sare sodica este o mucopolizaharida care, in cazul alterarilor filmului lacrimal, ii restabileste acestuia echilibrul. Concentratia de 0,4% permite o hidratare mai buna, cu actiune prelungita in timp. 
 
Iridina® Umectant picaturi oculare contine si sodiu hidroximetilglicinat (NIG) ca sistem de conservare. Nu contine clorura de benzalconiu. Produsul poate fi utilizat si de persoanele purtatoare de lentile de contact.
 

Mod de utilizare Iridina umectant picaturi oftalmice pentru ochi uscati si obositi

 
Iridina® Umectant picături oculare este o solutie oftalmica lubrifianta si hidratanta, indicata in toate cazurile in care apar tulburari cauzate de uscaciunea ochilor. 
 
Deschideti flaconul.
 
Instilati 1-2 picaturi in fiecare ochi, apasand usor flaconul.
 
Dupa utilizare, inchideti imediat recipientul: continutul flaconului poate fi utilizat timp demaxim 28de zile de la prima deschidere.
 
Flaconul este indicat a fi utilizat de o singura persoana.
 
Repetati operatiunea, daca este necesar, de 2-4 ori pe zi. 
 
Persoanele care poarta lentile de contact pot aplica 1-2 picaturi de solutie pe fiecare lentila inainte de introducerea ei, pentru a mentine ochiul umed si lubrifiat.
 

Ingrediente Iridina umectant picaturi oftalmice pentru ochi uscati si obositi:

 
Acid hialuroic sare sodica 0,4%, sodiu hidroximetilglicinat, fosfat de sodiu monobazic monohidrat, fosfat de sodiu bibazic dodecahidrat, clorura de sodiu, EDTA, apa pentru preparate injectabile.
 
Atentie!
 
Produsul este doar pentru uz oftalmic extern.
 

EFECTE ADVERSE

 
Nu au fost semnalate efecte adverse.

CELE MAI RECENTE ARTICOLE