LA CABINE-COLLAGEN BOOST fiole pentru ten PROMO 5+1 X 2 ml

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

LA CABINE-COLLAGEN BOOST fiole pentru ten PROMO 5+1 X 2 ml - Catena

Fiole concentrate cu colagen pur care asigura fermitate  si structura conturului fetei.

Beneficii

  • Confera fermitate
  • Redefinesc structura fetei
  • Pentru toate tipurile de ten
  • Creste nivelul de colagen in piele cu pana la 90%
  • Ridurile sunt diminuate cu pana la 40%

 

Ingrediente

Fiolele cu colagen LA CABINE contin colagen pur, Spilanthes Acmella, Tetrapeptide, Squalene si L-carnosine care contribuie la restructurarea densitatii tesutului facial, ofera fermitate tenului si cresc nivelul de colagen din piele. Un nivel ridicat de colagen in piele previne aparitia ridurilor si ajuta la mentinerea elasticitatii pielii.

Pe langa colagen, fiolele contin Spilanthes Acmella care stimuleaza productia de colagen si densitatea celulara care ajuta la refacerea fermitatii pielii, inca de la prima aplicare.

Tetrapeptidele reduc ridurile, restabilesc fermitatea tesuturilor si restructureaza arhitectura fetei. Tripeptidele au efect dual, de crestere a productiei interne de colagen si de protectie a colagenului de deteriorarile care pot aparea ca urmare a stresului oxidativ. Squalene este un ingredient cu proprietati hidratante care impiedica pierderile de apa de la nivelul tenului, mentine supletea pielii si reface functia de bariera a pielii.

L-Carnosine are rol de protejare a proteinelor, intarziind procesul de imbatranire celulara si de aparitie a ridurilor. De asemenea ajuta la formarea unui film protector pe piele care tine la distanta poluarea.

Mod de folosire Fiole cu colagen LA CABINE

Aplicati pe intreaga fata cu un masaj delicat dimineata si/sau noaptea dupa curatarea fetei, singur sau inainte de ingrijirea obisnuita de infrumusetare.

CELE MAI RECENTE ARTICOLE