Acum puteti avea grija si de ficat si de silueta!

Acum puteti avea grija si de ficat si de silueta!

SLABOFICAT Slim este un supliment alimentar ce contribuie la mentinerea sanatatii ficatului, cat si la mentinerea unei greutati corporale optime.

 

BENEFICII:

- echilibreaza functiile hepatice

- ajuta la regenerarea hepatica

- favorizeaza eliminarea toxinelor din organism

- ajuta la mentinerea unei greutati corporale optime

 

INGREDIENTE:

COLINA: contribuie la mentinerea functiei normale a ficatului si la metabolismul normal al lipidelor si homocisteinei.  

FRUCTELE DE ARMURARIU:  conĊ£in cca 2% amestec, numit silimarina, cu actiune specifica asupra ficatului. Silimarina protejeaza celulele hepatice de actiunea nociva a radicalilor liberi, contribuie la regenerarea hepatocitelor afectate de alcool, fungotoxine sau incarcarea metabolica a ficatului dupa consumul de alimente grele.
 
EXTRACTUL DE RIZOM DE CURCUMA LONGA: protejeaza si detoxifica celulele hepatice, avand efect benefic in mentinerea sanatatii ficatului si contribuie la mentinerea concentratiilor normale ale glucozei din sange.
 
EXTRACTUL DE BOABE DE PIPER NEGRU, prin continutul de piperina, intensifica metabolismul lipidic si ajuta la indepartarea toxinelor prin eliminarea excesului de apa din organism. 
 
CROMUL: contribuie la mentinerea concentratiilor normale ale glucozei din sange si la metabolismul normal al macronutrientilor.
 

Doar pana pe 30 aprilie 2020 ai 25% reducere la Slaboficat Slim,

platesti doar 19,50 LEI!

 

Oferta valabila in limita stocurilor disponibile.

Suntem aici pentru tine daca ai nevoie!

 

- 25%
Zdrovit Slaboficat Slim, 30 capsule

Zdrovit Slaboficat Slim, 30 capsule

Slaboficat este un supliment alimentar ce contribuie la mentinerea sanatatii ficatului, cat si la mentinerea unei greutati corporale optime. Acesta contine colina ce ajuta la mentinerea functiei normale…