Adormi rapid cu ZzzQuil

Adormi rapid cu ZzzQuil

Somnul de calitate reprezinta un aspect important in ceea ce priveste mentinerea sanatatii. In timpul somnului, atat fizicul, cat si psihicul se incarca. Tulburarile de somn ameninta sanatatea si, daca va confruntati cu acestea, nu trebuie sa le ignorati. ZzzQuil este un supliment sub forma de jeleuri moi care favorizeaza adormirea.

 

-30,42%
ZZZQuil Melatonin X 30 jeleuri

ZZZQuil Melatonin X 30 jeleuri

Suplimente de melatonina pentru somn, sub forma de jeleuri, cu extracte de levantica, valeriana si musetel. ZzzQuil NATURA este un supliment alimentar pentru somn care te ajuta sa adormi mai repede Ingrediente…

ZzzQuil contine melatonina, vitamina B6 si un amestec de extracte natural din plante (radacina de valeriana, concentrat de suc de soc negru, extract de flori de lavanda, extract de flori de musetel).

Melatonina este un hormon care se regaseste in mod natural in organism, care te ajuta sa-ti reglezi ciclul natural de somn si sa adormi mai repede. Melatonina contribuie la reducerea timpului necesar pentru a adormi. Vitamina B6 ajuta la reducerea oboselii si extenuarii.

ZzzQuil nu provoaca senzatia de somnolenta in ziua urmatoare si nu da dependenta. Se administreaza cu 30 de minute inainte de culcare pentru o noapte intreaga de somn.

 

Beneficiaza de oferta speciala Catena la produsul ZzzQuil x 30 jeleuri!

 

Pret vechi: 55,90 Lei Pret Promo: 38,90 Lei

Economisesti: 17,00 Lei

 

Oferta valabila in perioada 1-30 septembrie 2023, in limita stocului disponibil. Oferta nu se cumuleaza cu beneficiile Cardului Catena.