Ai grija de inima ta cu Naturalis Coenzima Q10 + Omega-3

Ai grija de inima ta cu Naturalis Coenzima Q10 + Omega-3

Noul produs Naturalis Coenzima Q10 + Omega-3 a fost creat special pentru mentinerea sanatatii sistemului cardiovascular. Totodata, este util pentru protejarea celulelor de stresul oxidativ, reducerea starilor de oboseala si combaterea proceselor de imbatranire prematura.

 

3 la preČ› de 2
 NATURALIS Coenzima Q10 + Omega 3 X 30 capsule

NATURALIS Coenzima Q10 + Omega 3 X 30 capsule

Naturalis Coenzima Q10 + Omega 3, datorita acizilor grasi EPA si DHA din compozitie, contribuie la functia normala a inimii.*  Recomandari Coenzima Q10 + Omega 3 pentru mentinerea sanatatii sistemului…

Coenzima Q10 are proprietati antioxidante, energizante, de stimulare a metabolismului si de favorizare a scaderii ponderale. De asemenea, impiedica oxidarea colesterolului LDL. Organismul uman produce o cantitate suficienta de coenzima Q10 numai pana la varsta de 30 de ani. Dupa aceasta varsta, productia de Coenzima Q10 scade progresiv.

Acizii grasi Omega-3 proveniti din uleiul de peste: acid docosahexaenoic (DHA) si acidul eicosapentaenoic (EPA) sunt considerati acizi grasi esentiali, necesari pentru sanatatea umana, dar pe care organismul nu poate sa ii produca in mod natural. Astfel, acestia trebuie furnizati prin intermediul alimentelor sau al suplimentelor. EPA si DHA contribuie la functia normala a inimii.

 

Beneficiaza de oferta speciala Catena la suplimentul alimentar Coenzima Q10 + Omega-3!

 

Oferta valabila in perioada 1 noiembrie-31 decembrie 2022, in limita stocului disponibil.