ArtroStop pentru articulatii sanatoase!

ArtroStop pentru articulatii sanatoase!

Colagenul este cea mai intalnita proteina structurala si componenta principala a tesuturilor conjunctive, precum cartilaje, tendoane si ligamente. Cantitatea de colagen pe care o produce organismul scade odata cu varsta. Cartilajele articulatiilor incep sa se deterioreze, aparand durerile si rigiditatea.

 

2 la preČ› de 1
 Artrostop X 30 comprimate

Artrostop X 30 comprimate

Formula imbunatatita cu 2 tipuri de Colagen si Vitamina C. Recomandari  Artrostop, comprimate pentru sprijinirea sanatatii tuturor articulatiilor: articulatiile genunchiului, articulatiile soldului,…

Colagenul de tip I este colagenul cel mai frecvent intalnit in corpul uman, prezent, de exemplu, in tendoane, piele sau oase.

Colagenul de tip II este o componenta structurala de baza a cartilajelor articulare.

Suplimentul alimentar ArtroStop contine cele doua tipuri de colagen si vitamina C:

- colagen de tip I, forma hidrolizata

- colagen nedenaturat de tip II in forma native

- vitamina C, pentru stimularea sintezei si fixarii colagenului

ArtroStop ajuta la ameliorarea disconfortului articular si sustine mobilitatea articulara. Sprijina sanatatea tuturor articulatiilor: articulatiile genunchiului, articulatii soldului, articulatiile mainii si coloanei vertebrale. Comprimatele masticabile au aroma de lamaie. Este usor de administrat: numai 1 comprimat pe zi.

 

Vino la Catena si beneficiaza de oferta speciala ArtroStop!

 

 

+ Primesti o sacosa ArtroStop!

 

Sacosa ArtroStop este impachetabila intr-un plic mic si usor de transportat. Este produsa dintr-o panza rezistenta, astfel incat poate fi reutilizata de foarte multe ori.

Oferta valabila in perioada 15-31 mai 2023 in limita stocului disponibil. Oferta nu se cumuleaza cu beneficiile cardului Catena.