BioSil te ajuta sa activezi frumusetea din interior!

BioSil te ajuta sa activezi frumusetea din interior!

Frumusetea vine din interior si este bine sa tii cont de acest lucru in completarea ritualului tau de ingrijire zilnica. Suplimentul alimentar BioSil pastreaza rezervele de tinerete ale pielii, stimuland productia de colagen, elastina si cheratina.

 

-25%
BioSil x 60 capsule

BioSil x 60 capsule

BioSil® este un supliment alimentar, pe baza de Siliciu (ch-OSA: acid ortosilicic stabilizat pe colina), vitamina C si colina, care imbunatateste sanatatea si aspectul parului, pielii si unghiilor.…

BioSil contine contine formula patentata ch-OSA (acid ortosilicic stabilizat pe colina), ingredientul activ care creste nivelul de colagen, cheratina si elastina din corp. BioSil nu este un supliment alimentar cu colagen, el activeaza caile naturale de productie a colagenului in corp si protejeaza colagenul existent impotriva degradarii.

Cu ajutorul BioSil pielea devine mai ferma, ridurile adanci se estompeaza, unghiile devin mai rezistente, parul mai stralucitor iar densitatea osoasa creste.  

 

BioSil este recomandat in caz de:

 

- Riduri fine si profunde

- Piele cu o elasticitate scazuta

- Piele lasata

- Piele deteriorata de soare, cu aspect tern

- Piele deteriorata de glicati

- Par subtiat, tern sau care se rupe usor

- Unghii care se exfoloaza si se rup usor

 

Cum te ajuta BioSil:

 

- Umple ridurile din interior si re-întinereste pielea. Creste elasticitatea pielii cu 89% si reduce ridurile superficiale si profunde cu 30%.

- Sustine sanatatea parului, care va deveni mai gros, mai puternic si mai sanatos. Creste diametrul firului de par cu 12,8%.

- Intareste unghiile in mod natural. Scade friabilitatea cu 26%.

- Imbunatateste rezistenta articulatiilor. Creste formarea de colagen in oase cu 15% in 1-2 luni si cu 22,2% in 6-12 luni.

 

Profita de oferta speciala Catena la suplimentul alimentar BioSil!

 

Pret vechi: 159,90 Lei Pret Promo: 119,93 Lei

Economisesti 39,97 Lei

 

Oferta valabila in perioada 1-31 mai 2022, in limita stocului disponibil.