Bucura-te de o toamna fara griji!

Bucura-te de o toamna fara griji!

Sosirea anotimpului rece este insotita de obicei de raceli, guturai care ne provoaca dureri in gat si tuse, fiind obligati sa stam mai mult in casa pentru a ne recupera. Toamna aceasta, durerile in gat si tusea devin o amintire Naturalis Septocalmin Forte si Naturalis Bronhosuport, pentru ca tu sa te bucuri in voie de toate iesirile in aer liber!
 
Naturalis Septocalmin Forte este un supliment alimentar cu extracte naturale, fara zahar, care calmeaza gatul iritat si ajuta la mentinerea confortului cailor respiratorii, datorita formei farmaceutice. Ingredientele sale active contribuie la buna functionare a sistemului imunitar si calmeaza tractul respirator.
 
Naturalis Bronhosuport este un sirop antitusiv, fara zahar, care calmeaza tusea, are rol expectorant, ajuta la eliminarea secretiilor bronsice si contribuie la usurarea respiratiei.
 

Te asteptam in Farmaciile Catena cu o oferta speciala:

 

Cumpara un Naturalis Septocalmin Forte SI un Naturalis Bronhosuport si primesti,

GRATUIT

o umbrela!

 
Oferta este valabila pana pe 31 ianuarie 2020, in limita stocului disponibil din farmaciile selectate. Rezerva online produsul dorit si apoi viziteaza farmacia Catena si achizitioneaza-l!
 
Verifica in farmacie daca aceasta oferta este valabila!
 
 

 

BronhoSuport Naturalis, 100 ml

BronhoSuport Naturalis, 100 ml

Contine: miere poliļ¬‚ora, extract hidroalcoolic din frunze de patlagina, tinctura de cimbru de cultura, tinctura de Grindelia robusta, tinctura de lichen-de-piatra, tinctura de ciubotica-cucului. …

Naturalis Septocalmin forte, 24 pastile

Naturalis Septocalmin forte, 24 pastile

Naturalis Septocalmin Forte este un supliment alimentar, fara zahar, sub forma de drajeuri de supt care contribuie la calmarea gatului iritat. Prin formula complexa cu 8 substante bioactive, pe baza de…