Calcidin, pentru oase sanatoase si puternice!

Calcidin, pentru oase sanatoase si puternice!

Fiind cel mai abundent mineral din organism, indiferent de varsta, starea noastra generala de sanatate este influentata de nivelul de calciu. Intr-un mod sau altul, calciul este folosit de aproape fiecare celula din organism, si nu doar de catre sistemul osos. In oase chiar se depoziteaza calciu pentru folosirea lui ca sprijn pentru organism la nevoie, atunci cand apare un deficit.

 

-28,82%
Calcidin X 56 comprimate

Calcidin X 56 comprimate

Calciul este un component de baza al oaselor si al dintilor, care influenteaza echilibrul electrolitic din organism, fiind un element de neinlocuit pentru numeroase functii vitale ale acestuia. Calciul…

O alimentatie necorespunzatoare poate impiedica asimilarea calciului in mod eficient, insa pentru completarea dozei zilnice, exista gama Calcidin. Pe langa concentratia ridicata de calciu, produsele Calcidin mai contin vitaminele D3 și K. Impreuna, aceste trei elemente alcatuiesc un adevarat triunghi al oaselor sanatoase.

Vitamina D3 - este esentiala pentru dezvoltarea oaselor puternice, favorizeaza absorbtia intestinala a calciului si stimuleaza depunerea sarurilor minerale in oase.

Vitamina K - pe langa rolul sau in sinteza factorilor coagularii, este implicata si in mineralizarea oaselor, prin actiunea pe care o indeplineste in metabolismul osteocalcinei (matricea proteica a oaselor), actionand sinergic cu vitamina D3.

 

Profita de oferta speciala Catena la Calcidin, 56 comprimate!

 

Pret vechi: 39,90 Lei Pret Promo: 28,40 Lei

Economisești: 11,50 Lei

 

Oferta valabila in perioada 1-30 aprilie 2024, in limita stocului disponibil. Oferta nu se cumuleaza cu beneficiile Cardului Catena.