Calmeaza gatul iritat cu Septocalmin Islandica

Calmeaza gatul iritat cu Septocalmin Islandica

Durerile de gat cauzate de iritarea acestuia sunt deosebit de suparatoare. In caz de  iritatie a gatului este bine sa actionam rapid pentru ameliorarea acesteia. Septocalmin Islandica de la Naturalis este un produs cu actiune blanda si eficienta.

 

3 la pret de 2
Naturalis Septocalmin Islandica X 24 drajeuri

Naturalis Septocalmin Islandica X 24 drajeuri

  Suplimentul alimentar Septocalmin Islandica de la Naturalis contine extract de Cetraria islandica si are un efect calmant si placut asupra gatului, faringelui si corzilor vocale. Proprietati Ajutor…

Septocalmin Islandica ajuta la protejarea mucoasei orale si faringiene. Datorita extractului de Cetraria islandica are un efect calmant asupra gatului, faringelui si corzilor vocale, ajutand la combaterea tusei. Talul de Cetraria islandica contine mucilagii hidrosolubile care acopera, protejeaza si hidrateaza mucoasa bucala si pe cea a gatului.

Septocalmin Islandica se poate folosi preventiv, pentru a proteja corzile vocale sensibile, nu contine zahar si are un gust placut de coacaze negre.

 

Vino la Catena si beneficiaza de oferta speciala la produsul Septocalmin Islandica!

Oferta valabila in perioada 1-30 noiembrie 2023, in limita stocului disponibil. Oferta nu se cumuleaza cu beneficiile Cardului Catena.