Cand ai grija de imunitate te bucuri de sanatate! Conteaza pe Centrum!

Cand ai grija de imunitate te bucuri de sanatate! Conteaza pe Centrum!

Cand dieta zilnica este saraca in nutrienti esentiali, este recomandat sa iti oferi o portie suplimentara de sanatate. Atat in cazul barbatilor, cat si in cel al femeilor. Produsele Centrum contin vitamine, minerale si oligoelemente esentiale pentru o sanatate buna la orice varsta.

 

-25,29%
Centrum A la Zinc pentru femei, 30 comprimate

Centrum A la Zinc pentru femei, 30 comprimate

Cand dieta zilnica este saraca in nutrienti esentiali, este recomandat sa iti oferi o portie suplimentara de sanatate. Suplimentul alimentar Centrum de la A la Zinc pentru femei este indicat atat celor…

-25,29%
Centrum A la Zinc pentru barbati x 30 compr.

Centrum A la Zinc pentru barbati x 30 compr.

Centrum A la Zinc pentru barbati - supliment alimentar cu vitamine si minerale pentru barbati! Centrum pentru barbati are un continut adaptat nevoilor nutritionale ale barbatilor cu multiple si importante…

31,52%
Centrum Silver 50+ pentru barbati x 30 compr.

Centrum Silver 50+ pentru barbati x 30 compr.

Centrum Silver 50+, multivitamine pentru barbati, este un supliment formulat special pentru nevoile acestora, pentru a sustine functiile aparatului muscular, pentru memorie, inima si vedere.…

-31,52%
Centrum Silver 50+ pentru femei x 30 compr.

Centrum Silver 50+ pentru femei x 30 compr.

Centrum Silver 50+, multivitamine pentru femei, reprezinta o formula de multivitamine conceputa special pentru femeile care inainteaza in varsta si care au nevoie de mentinerea nivelului…

Centrum de la A la Zinc pentru femei este indicat atat celor care duc o viata activa, dar si pentru cele care se afla in perioada menopauzei sau sufera de diferite afectiuni, dar si cand organismul necesita un aport sporit de vitamine si minerale. Centrum pentru Femei contine niveluri ridicate de calciu, vitamine, fier si acid folic, avand o formula completa, special creata pentru cerintele moderne.

Centrum de la A la Zinc pentru barbati are un continut adaptat nevoilor nutritionale ale barbatilor, cu multiple si importante beneficii pentru sanatate. Centrum pentru Barbati contine o gama larga de vitamine, minerale importante si oligoelemente esentiale, pentru o formula echilibrata a organismului prin completarea aportului alimentar. Complexul multivitamine-multiminerale este ideal pentru a intari sistemul imunitar, pentru a ajuta muschii si pentru a sustine sanatatea inimii.

Multivitaminele Centrum Silver 50+ sunt special concepute sa sustina functionarea optima a organismului odata cu inaintarea in varsta.

Centrum Silver 50+, multivitamine pentru femei, reprezinta o formula de multivitamine conceputa special pentru femeile care inainteaza in varsta si care au nevoie de mentinerea nivelului necesar de vitamine pentru functionarea normala a inimii, a vederii si pentru un sistem osos sanatos.

Centrum Silver 50+, multivitamine pentru barbati, este un supliment formulat special pentru nevoile acestora, pentru a sustine functiile sistemului muscular, pentru memorie, inima si vedere.

 

Profita de ofertele speciale Catena la produsele Centrum! 

 

Centrum de la A la Zinc pentru femei si Centrum de la A la Zinc pentru barbati

Pret vechi: 43,50 lei Pret promo: 32,50 lei 

 

Centrum Silver 50+ pentru femei si Centrum Silver 50+ pentru barbati

Pret vechi: 49,50 lei Pret promo: 33,90 lei

 

Oferte valabile in perioada 1-31 decembrie 2021, in limita stocului disponibil.