Cicatridina – supereroul familiei tale!

Cicatridina – supereroul familiei tale!

Gratie ingredientelor active, Cicatridina unguent este o solutie moderna pentru cicatrizarea rapida si estetica a ranilor, utilizarea produsului reducand in acelasi timp si riscul aparitiei unor infectii.

-22,24%
Cicatridina unguent X 60 g

Cicatridina unguent X 60 g

Cu totii ne dorim o piele de invidiat, dar semnele lasate de accidentele casnice fac acest lucru aproape imposibil. Gratie ingredientelor active, Cicatridina unguent este o solutie moderna pentru cicatrizarea…

De asemenea, Cicatridina ajuta si la ameliorarea dureriiedemului si inflamatiei.

Cicatridina unguent este indicat a se folosi atat la adulti, cat si la copii, in caz de ranizgarieturijulituriarsuriplagi chirurgicale, dar si dupa proceduri cosmetice, precum ras si epilare.

Cicatridina unguent se aplica pe zona afectata, dupa ce in prealabil s-a curatat plaga. Inainte de folosirea unguentului Cicatridina, este recomandata o igiena corespunzatoare a mainilor.

Principiile active ale unguentului Cicatridina sunt uleiul de migdale, acidul hialuronic si clorhexidina, care confera proprietatile produsului.

 

La Catena beneficiezi de o oferta speciala la Cicatridina unguent x 60 g!

 

Pret vechi: 98,90 Lei Pret Promo: 76,90 Lei

Economisesti: 22,00 Lei

 

Oferta valabila in perioada 1-31 mai 2024, in limita stocului disponibil. Oferta nu se cumuleaza cu beneficiile cardului Catena.