Cu Corega, mananci, vorbesti si zambesti cu incredere

Cu Corega, mananci, vorbesti si zambesti cu incredere

Corega ofera produse de ingrijire a protezei dentare, cu o formula conceputa special pentru a imbunatati confortul si sanatatea orala a persoanelor care poarta proteza totala sau partiala.

 

Gama Corega de creme adezive pentru proteze dentare este conceputa special pentru a asigura o fixare ferma a protezei dentare, prin imbunatatirea fixarii si confortului, si pentru a-ti oferi increderea si siguranta de a trai liber de orice constrangere.

Tabletele de curatare a protezelor dentare cu abrazivitate redusa au o formula creata special pentru a-ti mentine proteza dentara curata si proaspata in fiecare zi.

 

La Catena, beneficiezi de o oferta speciala la produse din gama Corega: crema adeziva Max Sigilare si Tabletele pentru curatare Dubla Putere.

Oferta valabila in perioada 1 iulie-31 august 2021, in limita stocului disponibil.

 

-25%
Corega Max Sigilare 40 g

Corega Max Sigilare 40 g

Ce este:  Corega Max Sigilare este o crema adeziva care asigura acoperirea superioara* a suprafetei protezei dentare si fixarea ferma a acesteia. Noul aplicator este special conceput pentru o aplicare…

-25%
Corega Tablete Dubla Putere x 30 compr

Corega Tablete Dubla Putere x 30 compr

Corega Tablete Dubla Putere sunt special concepute pentru  a curata proteza dentara, indepartand petele  si placa bacteriana.   Beneficii: Indeparteaza petele de pe proteza in cateva minute…