Feroptim – fier pentru energie si vitalitate

Feroptim – fier pentru energie si vitalitate

Organismul uman are nevoie de fier ca sa produca hemoglobina, o proteina care transporta oxigen. Un nivel scazut de fier afecteaza afecteaza oxigenarea normala a celulelor si poate duce la stari de oboseala si la lipsa de energie.

 

-32,14%
Feroptim X 30 capsule

Feroptim X 30 capsule

Feroptim, 30 capsule contine vitamina C, care creste absorbtia fierului si contribuie la formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a vaselor de sange. Suplimentul este ideal ca adjuvant…

Simptomele carentei de fier includ: oboseala, rezistenta scazuta la efort, lipsa puterii de concentrare, stare de agitatie, dureri toracice, ritm cardiac crescut, ameteli, insomnii, paloare. Urmatoarele categorii de persoane pot prezenta un risc crescut de carenta de fier: femeile aflate la menstruatie, femeile insarcinate, sportivii, seniorii.

Feroptim capsule are o compozitie complexa care:

- contribuie la formarea normala a globulelor rosii si a hemoglobinei

- ajuta la functionarea normala a sistemului imunitar

- sustine absorbtia fierului in organism

Fiecare capsula de Feroptim contine: fier 28 mg, vitamina C 40 mg, vitamina B6 1,4 mg, acid folic 400 μg, vitamina B12 2,5 μg.

 

Beneficiaza de oferta speciala Catena la suplimentul alimentar Feroptim x 30 caps.! 

 

Pret vechi: 66,90 Lei Pret Promo: 45,40 Lei

Economisesti: 21,50 Lei

 

Oferta valabila in perioada 1-30 iunie 2024, in limita stocului disponibil. Oferta nu se cumuleaza cu beneficiile cardului Catena.